26 / 04 / 2024

TOKİ Kocaeli'de gazeteciler için konut projesi yapacak!

TOKİ Kocaeli'de gazeteciler için konut projesi yapacak!

Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti, Vali Hasan Basri Güzeloğlu' nu makamında ziyaret etti. Ziyarette konuşan Güzeloğlu, TOKİ tarafından gazeteciler için yapılması planlanan konut projesinin takipçisi olacağını kaydetti...




Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti'nden Başkan Halit Yılmaz, Başkan Vekili Çetin Gürol, Genel Sekreter Süriye Çatak, Mali İşler Sorumlusu Hakan Süer ve yöneticiler Serkan Borlak ile Sercan Özden, ilimizde göreve başlayan Vali Hasan Basri Güzeloğlu'na makamında 'hayırlı olsun' ziyaretinde bulundu. 


Gazeteciler Cemiyeti Yönetimi ile basın mensuplarını sıcak ve samimi bir şekilde karşılayan Güzeloğlu, yapılan ziyaretten oldukça memnun kaldı. 


ALLAH MAHCUP ETMESİN 


Başkan Vekili Çetin Gürol, cemiyet yönetimini Vali Güzeloğlu'na tanıttı. 

Gürol, "Birlikte güzel şeyler yapacağız" ifadelerini kullandı. Ziyaretten çok mutlu olduğunu kaydeden Vali Güzeloğlu ise, "Kocaeli'nin yaşam kalitesini en yükseğe taşımanın çabası içinde olacağız. En büyük servet; arkadaşlık ve sevgidir. Arkamda çok güzel dostluklar ve arkadaşlıklar bıraktım. Kocaeli'ye atanmamdan bu yana bize gösterdiğiniz destek için çok teşekkür ederim. Allah mahcup etmesin, güzel hizmetlerde bulunmayı nasip etsin" dedi. Ayrıca Güzeloğlu,  TOKİ  tarafından gazeteciler için yapılması planlanan konut projesinin de takipçisi olacağını kaydetti. 


Kocaeli Manşet


Geri Dön