25 / 04 / 2024

Toki konutları sahiplerine teslim edildi!

Toki konutları sahiplerine teslim edildi!

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi'nin akademik ve idari personeli için Toki iş birliğiyle yaptırılan 192 konut, düzenlenen törenle hak sahiplerine teslim edildi. Rektör Prof. Dr. Filiz Kılıç, Konut sahibi ailelere anahtarlarını teslim etti.




 Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi nin akademik ve idari personeli için TOKI iş birliğiyle yaptırılan 192 konut, düzenlenen törenle hak sahiplerine teslim edildi. Konut sahibi ailelere anahtarlarını teslim eden rektör Prof. Dr. Filiz Kılıç, akademik ve idari personelin aileleriyle birlikte yeni yuvalarında sağlık ve mutluluk içerisinde yaşamlarını sürdürmeleri temennisinde bulundu. 


Prof. Dr. Filiz Kılıç. "Üniversitemiz bina açısından bakıldığında sadece TOKI binalarından ibaret değil. 2tX)8'in eylül ayında burada göreve başladığımızda üniversitemizde rektörlük binamız yoktu. O dönemde Fen Edebiyat Fakültesi nin bir odası rektörlük makamı olarak tahsis edilmişti.Şimdi ise yeni Rektörlük Binası tamamlandı. Şu anda Prof. Dr. Filiz Kılıç üniversitemizin alt yapısını tamamladık ve ağırlıklı olarak peyzaj çalışmalarıyla uğraşıyoruz. Ayrıca merkezi laboratuarımızın ve eğitim fakültemizin eksik kısımlarını tamamlamak ve merkezi kütüphanemizi yapmak için çalışıyoruz. Bunların yanı sıra yapımı devam eden kongre merkezimizi de en kısa zamanda bitirerek hizmete açmayı planlıyoruz. Biz planladığımız gibi çoğu binamızı ve sosyal tesislerimizi tamamladık. Allah kısmet ederse iki yıl içerisinde binaları, alt yapıları ve çevre düzenlemesi tamamlanmış bir üniversiteyi bizden sonraki arkadaşımıza teslim etmiş olacağız" dedi. 


Posta Anadolu 


Geri Dön