18 / 04 / 2024

TOKİ Konya Altınekin son başvuru!

TOKİ Konya Altınekin son başvuru!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Konya Altınekin Toplu Konut Uygulaması kapsamında yer alan 47 konut açık satışta. Peki, TOKİ Konya Altınekin son başvuru ne zaman?



Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Konya Altınekin Toplu Konut Uygulaması kapsamında toplam 47 adet konutun; kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile Açık Satışa sunuluyor. 


Konya Altınekin Belediye Projesi kapsamındaki konutların satış işlemleri T.C. Ziraat Bankası A.Ş aracılığıyla yürütülecek ve Temerküz Şube Konya Altınekin Şubesi olarak belirlendi. 


TOKİ Konya Altınekin son başvuru!

TOKİ Konya Altınekin başvuruları  20 Mart – 30 Haziran 2017 tarihleri arasında ilgili bankanın Konya Altınekin Şubesi tarafından kabul ediliyor. 


TOKİ Konya Altınekin projesindeki dairelerin fiyatları 88 bin 891 TL ile  129 bin 768 bin TL aralığında değişiyor. Projedeki daireler 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandı.


Konut seçimini yapan alıcı yukarıda belirlenen alternatifler çerçevesinde peşinatını T.C. Ziraat Bankası A.Ş. Altınekin şubesine yatırarak Gayrimenkul Satış Sözleşmesini

imzalayacaklar.


Satış duyurusu için tıklayın



Geri Dön