29 / 03 / 2024

TOKİ Konya Huğlu Konutları 26 Ekim’de ihaleye çıkıyor!

TOKİ Konya Huğlu Konutları 26 Ekim’de ihaleye çıkıyor!

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı, Konya’nın Beyşehir ilçesine bağlı Huğlu Mahallesi’nde yaptıracağı 99 konut için 26 Ekim’de ihaleye çıkıyor.



Konya Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun yaptığı açıklamada, Beyşehir Belediyesi’nin girişimleri üzerine çalışma başlatan  TOKİ  Başkanlığı’nın ilçeye bağlı Huğlu Mahallesi’nde inşa ettireceği 99 konut için ihale tarihini belirlediğini söyledi. Özaltun, TOKİ Başkanlığı tarafından Huğlu’da 99 konutun yanı sıra, 1 adet 2 dükkanlı ticaret inşaatları ile altyapı ve çevre düzenleme işinin de ihale edileceğini söyledi. İhale tarihinin TOKİ Başkanlığı tarafından 26 Ekim olarak açıklandığını belirten Özaltun, ihalenin ardından işi üstlenecek yüklenici firmanın toplu konut inşaatlarına başlayıp kısa süre içerisinde bitirmesini bekleyeceklerini kaydetti.


Beyşehir Belediyesi olarak ilçe merkezinin yanı sıra talep eden diğer dış mahallelerde de toplu konut üretmenin çabası içerisinde olduklarını ifade eden Özaltun, süreçte AK Parti Konya Milletvekili Mehmet Babaoğlu’nun da büyük desteklerini gördüklerini dile getirerek, Milletvekili Babaoğlu’na toplu konut projelerine verdiği destek ve katkılardan dolayı teşekkür etti.



Yeni Meram



Haber Anayurt Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı ;



Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı Beyşehir ilçesine bağlı Huğlu Mahallesi’nde üreteceği 99 konut için 26 Ekim’de ihaleye çıkıyor. Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, yaptığı açıklamada, Beyşehir Belediyesi’nin girişimleri üzerine çalışma başlatan TOKİ Başkanlığı’nın av tüfeği üretim merkezlerinden ilçeye bağlı Huğlu Mahallesi’nde inşa ettireceği 99 konut için ihale tarihini belirlediğini söyledi. Özaltun, TOKİ Başkanlığı tarafından Huğlu’da 99 konutun yanısıra, 1 adet 2 dükkanlı ticaret inşaatları ile altyapı ve çevre düzenleme işinin de ihale edileceğini söyledi. İhale tarihinin TOKİ Başkanlığı tarafından 26 Ekim olarak açıklandığını belirten Özaltun, ihalenin ardından işi üstlenen yüklenici firma tarafından toplu konut inşaatlarına başlanıp kısa süre içerisinde bitirilmesini beklediklerini kaydetti. Beyşehir Belediyesi olarak ilçe merkezinin yanısıra talep eden diğer dış mahallelerde de toplu konut üretmenin çabası içerisinde olduklarını ifade eden Özaltun, süreçte AK Parti Konya Milletvekili Mehmet Babaoğlu’nun da büyük desteklerini gördüklerini dile getirdi.



Anayurt 


Geri Dön