26 / 04 / 2024

TOKİ Konya Meram Konutları devir işlemleri!

TOKİ Konya Meram Konutları devir işlemleri!

TOKİ Konya Meram'da bulunan 499 adet daireyi satışa çıkarıyor. Projede 10 bin TL'lik peşinatla konut sahibi olunabiliyor. Peki TOKİ Konya Meram Konutları devir işlemleri nasıl yapılacak?



Konya Meram  TOKİ  Evleri başvuruları devam ediyor. Dairelerin 75 metrekare büyüklükte 2 oda 1 salon şeklinde tasarlandığı projede 500 TL başvuru bedeli ödeniyor. 


Kura tarihi 2 Şubat 2016 olarak belirlenen TOKİ Konya Meram Konutları fiyatları 87 bin 600 TL'den başlangıç gösteriyor. Projede 500 TL tutarında başvuru bedeli ödeniyor. 


TOKİ Konya Meram ödeme koşulları kapsamında yüzde 20 peşinatta 240 ay vade, yüzde 12 peşinatta ise 180 ay vade fırsatı sağlanıyor. Projede 499 adet konut emekliye özel olarak satılıyor. 


TOKİ Konya Meram'da 292 TL taksitle ve 10 bin TL peşinatla ödeme yapabilmek mümkün. Projede başvurular T.Halk Bankası A.Ş.’nin Konya şubeleri tarafından 30 Aralık 2015 tarihine kadar kabul edilecek. 

TOKİ Konya Meram Konutları devir işlemleri!

- Emekli grubu projelerinde hak sahibi olup sözleşme imzalayanlar konutlarını borçları bitene kadar devredemeyeceklerdir.


- Sözleşme imzalanan konut için borç bitene kadar, alıcı veya ailesi için ikamet koşulu aranacak olup, alıcının, kendisinin, eşinin veya çocuklarının söz konusu konutta ikamet etmediklerinin tespit edilmesi halinde sözleşmeleri feshedilecektir.


- Gerçeğe aykırı beyanda bulunulması halinde, kurada hak sahibi olanların konut alma hakları iptal edilecektir. Sözleşme imzalanmış ise sözleşmeleri feshedilerek gerekli hallerde ödenen peşinat tutarları irat kaydedilecek ve ödenen taksit tutarları masraflar tahsil edildikten sonra faizsiz olarak iade edilecektir. 


Satış duyurusu için tıklayın


Geri Dön