19 / 04 / 2024

TOKİ Konya Seydişehir 75 yataklı hastane ihalesi 8 Mart'ta!

TOKİ Konya Seydişehir 75 yataklı hastane ihalesi 8 Mart'ta!

KONYA'nın Seydişehir ilçesi ve bölge halkının merakla beklediği 75 yataklı Devlet Hastanesi Altyapı ve Çevre düzenlemesi inşaatı ikmal yapım işi ihalesinin yapılacağı tarih belli oldu. İhale 8 Mart günü saat 14:30'da yapılacak.



KONYA'nın Seydişehir ilçesi ve bölge halkının merakla beklediği 75 yataklı Devlet Hastanesi Altyapı ve Çevre düzenlemesi inşaatı ikmal yapım işi ihalesinin yapılacağı tarih belli oldu. Ocak ayı içinde yapılan İhaleye tek firmanın katılması ve çok yüksek fiyat vermesi ile iptal edilen ihalenin yeniden yapılması kararlaştırılmıştı. 4734 sayılı Kamu İhale Kanunu'nun 19. maddesine göre açık ihale usulü ile yapılacağı ihale, Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından açıklandı. 


İHALE 8 MART 2016 TARİHİNDE 

İlana göre ihale 8 Mart 2016 günü saat 14.30'da yapılacak. İhaleyi alan firma ile sözleşmenin imzalanmasının ardından 10 gün içinde yer teslimi yapılarak işe başlanacak. İhalede işin tamamlanma süresi 150 takvim günü olarak belirlendi. Bu da gösteriyor ki, yaklaşık 7 ay içinde hastane inşaatı tamamlanacak. 


Yeni Meram


Geri Dön