25 / 04 / 2024

TOKİ Konya Taşkent kura çekim tarihi!

TOKİ Konya Taşkent kura çekim tarihi!

TOKİ ve Taşkent Belediyesi'nin ortak girişimiyle hayata geçirilen TOKİ Konya Taşkent projesinde kura çekimi için geri sayım başladı. İşte, TOKİ Konya Taşkent kura çekim tarihi...



Taşkent Belediyesi ile TOKİ'nin imzasıyla yükselen Konya Taşkent projesinde stoklarda yer alan 20 adet konut için kuralar çekilecek. 


TOKİ Konya Taşkent kura başvuruları, 07 – 11 Kasım 2016 tarihleri arasında T.C. Ziraat Bankası A.Ş Taşkent Şubesi tarafından aşağıda yer alan başvuru şartları ile kabul edilecek.


Projeye başvurmak isteyen kişiler T.C Ziraat Bankası A.Ş. Taşkent Şubesine başvurarak,  B1 tipi konut için 4.000.-TL (DörtbinTürkLirası), C tipi konut için 6.000.-TL (AltıbinTürkLirası) başvuru bedeli 07 – 11 Kasım 2016 tarihleri arasında ilgili bankanın sadece Konya Taşkent Şubesi tarafından kabul edilecek.


TOKİ Konya Taşkent kura çekim tarihi!

TOKİ Konya Taşkent kura çekim tarihi 17 Kasım 2016 olarak belirlendi. Kurada konut sayısı kadar asil alıcı belirlenecek olup, aynı anda asil alıcıların konutları da kura ile belirlenecek.


Satışa sunulan konut sayısından daha az başvuru olması durumunda kura çekilişi yapılmayacak. Kurada asil ve yedek olamayanların başvuru bedelleri 21 Kasım 2016 tarihinden itibaren T.C. Ziraat Bankası Taşkent Şubesinin belirleyeceği program dahilinde iade edilecek. 


Satış duyurusu için tıklayın



TOKİ Konya Taşkent kura çekim tarihi, 

TOKİ Konya Taşkent kurası, 

TOKİ Konya Taşkent 2016 kura


Geri Dön