29 / 03 / 2024

TOKİ Küçükçekmece Göl Konutları 29 Kasım'da ihaleye çıkıyor!

 TOKİ Küçükçekmece Göl Konutları 29 Kasım'da ihaleye çıkıyor!

Firma: TOKİ

TOKİ tarafından İstanbul Küçükçekmece Göl Konutları dahilinde yer alan 31 adet konut 29 Kasım Perşembe günü ihaleye çıkarılıyor...




Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından istanbul Küçükçekmece Göl Konutları kapsamında yer alan 31 adet konut, teklif alma yöntemi ile 29 Kasım 2012 Perşembe günü satışa sunuluyor.


TOKİ İstanbul Küçükçekmece Göl Konutları'nın satış işlemlerindeki, tanıtım, pazarlama, satış organizasyonu ve reklam hizmetleri Eskidji A.Ş tarafından gerçekleştiriliyor.


T.C Ziraat Bankası A.Ş tarafından yürütülecek olan açık artırma bankacılık hizmetlerinde, teklif alındıktan sonra T.C Ziraat Bankası A.Ş Küçükçekmece Şubesi tarafından Gayrimenkul Satış Sözleşmesi imzalatma işlemleri yapılacak.



TOKİ Küçükçekmece Göl Konutları'nda başvuru esnasında, fotoğraflı nüfus cüzdanı, vatandaşlık kimlik ve vergi sicil numaraları, yetkili banka şubelerine 10 bin TL katılım teminatının ödendiği makbuz gerekiyor. Vekaleten yapılan başvurularda, satışlara ilişkin bütün belgelerde yetki içeren vekaletname olmalıdır. Tüzel bir kişilik adına başvuruda bulunuluyorsa, şirkete ait yetki belgesi ve yetkilinin imza sirküleri ile vekaleti gerekmektedir.


Satış duyurusu için tıklayın

Satış listesi için tıklayın

www.toki.gov.tr


Geri Dön