18 / 04 / 2024

TOKİ Kütahya İnköy 3.Etap satışa çıktı! 512 TL taksitle!

TOKİ Kütahya İnköy 3.Etap satışa çıktı! 512 TL taksitle!

TOKİ Kütahya İnköy 3. Etap evleri bugün satışa çıkıyor...



Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Kütahya Merkez İnköy 3. Etap Toplu Konut Uygulaması kapsamında 9 adet konut; ön şartsız, kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile Açık Satışa sunulacak.

Kütahya Merkez İnköy 3. Etap Projesi kapsamındaki konutların satış işlemleri Türkiye Halk Bankası A.Ş aracılığıyla yürütülecek ve Temerküz Şube Kütahya Merkez Şubesi olacak. Açık Satış Yöntemiyle satışı gerçekleştirilecek konutların başvuruları, 20 Mayıs - 30 Haziran 2010 tarihleri arasında ilgili bankanın yetkili şubeleri tarafından kabul edilecek.

Alanları 119 metrekare olan 3+1 konutlar 120 bin TL ile 142 bin TL arasında değişen fiyatlarla satışa sunuluyor. Peşinatlar 18 bin TL'den, taksitler ise 512 TL'den başlıyor. Konut bedelinin tamamını peşin ödemek isteyene yüzde 25 indirim uygulanıyor.

Detaylı satış listesi için tıklayın

Fiyat listesi için tıklayın

İlgili haberler

TOKİ Kütahya İnköy 3.Etap yarın satışta! 512 TL taksitle!

TOKİ Kütahya İnköy 3.Etap'ta 512 TL taksitle!

Ebru DUMAN/Emlakkulisi.com

YASAL UYARI : Haber sitemiz 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na uygun olarak yayın yapmaktadır. Sitemizde yayınlanan haber ve fotoğraflar, ilgili sayfamıza link verilmek koşuluyla yayınlanabilir. Aksi durumlarda art niyetli kişi ve/veya kuruluşlar ile ilgili her türlü yasal haklarımız saklıdır. 

 


Geri Dön