19 / 04 / 2024

TOKİ Kütahya Tavşanlı AGG kura çekimi yarın!

TOKİ Kütahya Tavşanlı AGG kura çekimi yarın!

Kütahya Tavşanlı’da TOKİ tarafından inşa ettirilen 118 adet AGG konut Kuralı Satış Yöntemiyle satışa sunulacak. TOKİ Kütahya Tavşanlı AGG kura çekimi yarın yapılacak.



118 adet daireden meydana gelen  TOKİ Kütahya Tavşanlı Alt Gelir Grubu projesindeki başvurular 27 Aralık 2016 – 20 Ocak 2017 tarihleri arasında T. Halk Bankası A.Ş.’nin Tavşanlı Şubesi aracılığı ile kabul edildi. 


Kura sonuçları için tıklayın


TOKİ Kütahya Tavşanlı AGG Projesi şehit Aileleri, Terör, Harp ve Vazife Malulleri ile bunların Dul ve Yetimlerine kuraya girmeden konut alma hakkı tanınacak, ancak bu kişilerin konutları öncelikli olarak kura ile belirlenecek.


Engelli vatandaşlarımıza konut sayısının %5’i (6 adet) kadar kontenjan ayrılacak ve hak sahipleri kura ile belirlenecek. Kura sonucu bu kategoriden hak sahibi olamayan başvuru sahipleri diğer alıcılar kategorisindeki başvuru sahipleri ile birlikte tekrar kuraya tabi tutulacak.


Emekli Vatandaşlara konut sayısının %25’i (30 adet) kadar kontenjan ayrılacak ve hak sahipleri kura ile belirlenecek. Kura sonucu bu kategoriden hak sahibi olamayan başvuru sahipleri diğer alıcılar kategorisindeki başvuru sahipleri ile birlikte tekrar kuraya tabi tutulacak.


TOKİ Kütahya Tavşanlı AGG kura çekimi yarın!

“Konut Alma Hakkı ve Konut Belirleme Kurası” noter huzurunda; TOKİ yetkilileri denetiminde 31 Ocak 2017 tarihinde gerçekleştirilecek. 


Satış duyurusu için tıklayın




Geri Dön