20 / 04 / 2024

TOKİ Malatya Darende son başvuru tarihi!

TOKİ Malatya Darende son başvuru tarihi!

TOKİ'nin Malatya Darende Kaymakamlık Projesi'ndeki 5 adet konut için başvurular sürüyor. İşte, TOKİ Malatya Darende son başvuru tarihi...



Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Malatya Darende Kaymakamlık Projesi Toplu Konut Uygulaması kapsamındaki 5 adet konut; ön şartsız, kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile satışa sunuldu. 


TOKİ Malatya Darende projesindeki dairelerin satış işlemleri T.C Ziraat Bankası A.Ş aracılığıyla yürütülecek ve Temerküz Şube Darende Şubesi olacak.


TOKİ Malatya Darende son başvuru tarihi!

TOKİ Malatya Darende projesinde yer alan daireler için başvurular 16 Ocak'ta alınmaya başlamıştı , son başvurular 31 Mart 'a kadar alınacak. 


Konut seçimini yapan alıcılar Y Tipi (3+1) konut tipi için %15 peşinat 120 ay vade B1 Tipi (2+1) konut tipi için %12 peşinat 180 ay vade çerçevesinde peşinatlarını ilgili banka şubelerine yatırarak Gayrimenkul Satış Sözleşmesini imzalayacaklar.


Sözleşme bedeli üzerinden %0,948 (binde dokuz virgül kırk sekiz) oranında damga vergisi, peşinat bedeli üzerinden %0,5 (binde beş) oranında banka komisyonu ve banka komisyonu üzerinden %5 (yüzde beş)oranında BSMV satış sırasında bankaca tahsil edilecek.


Satış duyurusu için tıklayın




Geri Dön