25 / 04 / 2024

TOKİ Mamak Altıağaç 3. Etap kentsel dönüşüm ihalesi bugün!

TOKİ Mamak Altıağaç 3. Etap kentsel dönüşüm ihalesi bugün!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ)'nin Ankara Mamak Altıağaç, Karaağaç ve Hüseyingazi Mahalleleri kentsel dönüşüm çalışmaları devam ediyor.



Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Ankara’nın Mamak İlçesi, Altıağaç, Karaağaç ve Hüseyingazi Mahallelerinde “Gecekondu Önleme Bölgesi Kentsel Dönüşüm Projesi” kapsamında yeni konut üretimi devam ediyor. 


TOKİ Mamak Altıağaç 'ta 1.186 konutluk 2. Etabın ihalesi dün yapıldı. 25 Eylül, Salı günü gerçekleştirilen ihale kapsamında ayrıca lise, ilköğretim okulu, anaokulu, ticaret merkezi, cami ve otopark ile altyapı ve çevre düzenleme işi yer alıyor.


Ankara İli Mamak İlçesi Altıağaç-Karaağaç-Hüseyingazi Mahallesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 3.Etap 948 Adet Konut İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün saat 14:30'da gerçekleşecek. 


2012'de planlanmıştı 

TOKİ ile Mamak Belediyesi işbirliği ile 14.08.2012 tarihinde yapılan ana protokol ile yaklaşık 57,4 hektarlık alanda kentsel dönüşüm projesi planlandı. 4 Etaplık  TOKİ  Mamak Altıağaç projesinde 1. Etapta 869 konutun ihalesi daha önce yapıldı ve inşaatı başlatıldı. Dün ihalesi yapılan 2. Etap 1.168 konutla birlikte, bugün 3.Etap 948 konut ihalesi yapılacak. 


Öznur YASLI / Emlakkulisi.com




Geri Dön