29 / 03 / 2024

TOKİ Manisa'da 4 bin adet konut inşa edecek!

TOKİ Manisa'da 4 bin adet konut inşa edecek!

Yunusemre Belediye Başkanı Çerçi, Manisalılara TOKİ müjdesini verdi. Yunusemre Belediye Başkanı Mehmet Çerçi, TOKİ tarafından Yuntdağı bölgesine 3 ile 4 bin adet arasında konut yapılacağını, yatırımın 400 milyon lirayı bulduğunu söyledi...



Belediye sınırlan içindeki Yuntdağı bölgesine 3 ile 4 bin arasında konut yapmayı hedefleyen Yunusemre Belediye Başkanı Çerçi, Manisalılara  TOKİ  müjdesini verdi. Yunusemre Belediye Başkanı Mehmet Çerçi, TOKİ tarafından Yuntdağı bölgesine 3 ile 4 bin adet arasında konut yapılacağını, yatırımın 400 milyon lirayı bulduğunu söyledi. 


Çerçi, gazetecilere yaptığı açıklamada Yuntdağı bölgesine yapılacak 2 bin 500 ile 3 bin 450 konut arasında bir toplu konut projesi için TOKİ ile görüştüklerini bildirdi. TOKİ'den olumlu cevabın geldiğini, yapılacak konut ve yer konusunun 2 ay içinde netleşeceğini söyleyen Başkan Çerçi, proje için Yuntdağı bölgesinde 3 ya da 4 alternatif noktanın belirlendiğini kaydetti. İlçenin şehir ve imaıcılık açısından çok ciddi sorunlarının olduğunu ifade eden Çerçi, şöyle konuştu: "Kentsel dönüşüm ve revizyon imar alanı ile yeni imar alanları ile ilgili çalışmalarımız var. Seçimlerde söz verdiğimiz gibi düşük ve orta gelir grubuna yönelik olarak toplu konut hamlesi başlattık.


Son Dakika 


Geri Dön