20 / 04 / 2024

TOKİ Mardin Nur Mahallesi başvuruları bugün başlıyor!

TOKİ Mardin Nur Mahallesi başvuruları bugün başlıyor!

163 konuttan meydana gelen TOKİ Mardin Nur Mahallesi projesindeki daireler için başvurular bugün başlıyor. İşte TOKİ Mardin Nur Mahallesi başvuru zamanları...




163 konuttan meydana gelen  TOKİ  Mardin Nur Mahallesi projesindeki daireler için başvurular bugün başlıyor.


Mardin merkez Nur Mahallesi Kentsel Dönüşüm Toplu Konut Uygulaması kapsamında üretilen DG 3+1 tipi 163 adet konut ön şartsız, kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile açık Satışa sunuluyor. TOKİ Mardin Nur Mahallesi projesindeki daireler için başvurular bugün başlıyor.


Mardin Merkez Nur Mahallesi Projesi kapsamındaki konutların satış işlemleri Türkiye Halk Bankası A.Ş aracılığıyla yürütülecek ve Temerküz Şube Mardin Şubesi olacak.


TOKİ Mardin Nur Mahallesi başvuru zamanları

TOKİ Mardin Nur Mahallesi başvuru günü 24 Kasım 2016– 30 Aralık 2016 olarak belirlendi. Projedeki dairelerin fiyatları 146 bin 425 TL ile 177 bin 833 TL arasında değişiyor. 


Sözleşme bedeli üzerinden %0,948 (binde dokuz virgül kırk sekiz) oranında damga vergisi, peşinat bedeli üzerinden %0,5 (binde beş) oranında banka komisyonu ve banka komisyonu

üzerinden %5 (yüzde beş)oranında BSMV satış sırasında bankaca tahsil edilecek.


Konut alıcısı, sözleşmenin kurulduğu tarihten itibaren on dört gün içinde, herhangi bir gerekçe göstermeksizin ve cezai şart ödemeksizin sözleşmeden cayma hakkına sahip.


Satış duyurusu için tıklayın



Geri Dön