19 / 04 / 2024

TOKİ Maşuk Evleri Ocak'ta teslim edilecek!

TOKİ Maşuk Evleri Ocak'ta teslim edilecek!

Şanlıurfa’da Maşuk Bölgesinde satışa sunulan 168 konut için 14 bin 154 başvuru olmuş ve 11 Aralık 2015 tarihinde gerçekleştirilen “Konut Alma Hakkı ve Konut Belirleme Kurası” ile konutların Asil Hak sahipleri belirlenmişti.



Şanlıurfa’da TOKİ’nin satışa çıkardığı 168 daire için çekilen kura sonrasında sözleşmeler 21 Aralık tarihinden itibaren imzalanmaya başlanmıştı. 31 Aralık tarihine kadar devam edecek olan imzaların ardından hak sahiplerine konutlarının Ocak 2016 itibari ile teslim edileceği öğrenildi.


Geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen kura ile hak sahipleri belirlenmiş ve sözleşme sürecine girilmişti. Kurada seçilen Asil Hak sahiplerinin dairelerine kavuşmaları için 31 Aralık tarihine kadar T.C. Ziraat Bankası A.Ş. İpekyolu Şubesinde sözleşme imzalamaları gerekiyor. Kurada asil sahip olarak seçilen kişilerin bu tarihe kadar sözleşme imzalamaması yada belirlenen miktardaki ödemeyi yapmaması halinde konut satışlarında sıra yedek üyelere geçecek.


Şanlıurfa’da Maşuk Bölgesinde satışa sunulan 168 konut için 14 bin 154 başvuru olmuş ve 11 Aralık 2015 tarihinde gerçekleştirilen  “Konut Alma Hakkı ve Konut Belirleme Kurası” ile konutların Asil Hak sahipleri belirlenmişti.


Bu arada TOKİ’den alınan bilgiye göre Maşuk  TOKİ  6 kişinin konut hakkı iptal edildi. İptal gerekçesi olarak “Hane halkı adına konut bulunduğu” gösterildi. 




Şafak Gazetesi


Geri Dön