25 / 04 / 2024

TOKİ Melikgazi Konutları yoğun ilgi gördü!

TOKİ Melikgazi Konutları yoğun ilgi gördü!

Kayseri 'de inşa ettirdiği 714 konuta başvuru yapmak isteyen vatandaşlar Halk Bankası ününde uzun kuyruklar oluşturdu. Halk Bankasına müracaat eden vatandaşlar, bin TL yatırarak TOKİ'nin kurasına katılmaya hak kazanacak.




TOKİ tarafından inşa edilen 714 konuta başvuru yapmak isteyenler Halk Bankası önünde kuyruk oluşturdu. 

Halk Bankasına müracaat eden vatandaşlar, bin TL yatırarak TOKİ'nin kurasına katılmaya hak kazanacak. Halk Bankası önünde kuyrukta bekleyen Şenol Bayırgözü, "Ben 5 -6 seferdir TOKİ'ye müracaat ediyorum. Şimdiye kadar çıkmadı. 


Bugünde TOKÎ kuyruğunda bekliyorum. Şimdiye kadar şans bir türlü gülmedi. TOKl'ye başvuru için bin TL başvuru bedeli ödüyormuşuz. Eğer konut çıkarsa gerekli evrakları tamamlayıp bankaya teslim ediyormuşuz" dedi. 

Sırada beldeyen Selda Öztürk de, "Kardeşim için sırada bekliyorum. Allah evi olmayan herkesi inşallah ev sahibi yapar. Burada herkes zor şartlar altında beldiyor. Artık kısmet" diye konuştu. 


Kürşat Ekici de, TOKİ'den ev sahibi olabilmek için sırada beklediğini belirterek şunları söyledi: "Sabahın soğuğunda saat 07.30'da geldik ve daha da bekleyeceğiz. Ne zaman sıra geleceği belli değil. İnşallah kura çıkarsa ev sahibi olmak istiyoruz." 13 Ocak'ta başlayan başvuruların 31 Ocak'a kadar süreceği öğrenilirken, başvuruların Halk Bankasına yapılacağı belirtildi. 



Kayseri Gündem




Geri Dön