19 / 04 / 2024

TOKİ Mersin Tarsus'a 384 konut yaptıracak!

TOKİ Mersin Tarsus'a 384 konut yaptıracak!

TOKİ, Mersin Tarsus Fevzi Çakmak Mahallesine konut, adaiçi, genel altyapı ve çevre düzenlemesi inşaatlarını yaptırmak üzere ihale açtı



Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Fevzi Çakmak Mahallesine tünel kalıp sistemiyle 384 adet konut adaiçi genel altyapı ve çevre düzenlemesi inşaatı yaptırılacak. Yer tesliminden itibaren 550 günlük süreyi kapsayacak olan işin ihalesi, 6 Ocak 2010 tarihinde saat 14.30'da TOKİ'de "açık ihale usulü" ile yapılacak. İhaleye yerli ve yabancı tüm istekliler katılabilecek. Yerli istekliler lehine yüzde 15 oranında fiyat avantajı uygulanacak. Söz konusu ihalede şartname TOKİ'den bedeli mukabili temin edilebilecek.

Şartnameye göre hazırlanacak olan teklif mektupları belirtilen ihale tarihinde ihale saatine kadar TOKİ'ye anahtar teslimi götürü bedel üzerinden verilecek. Buna göre ihale sonucu, üzerine ihale yapılan istekliyle anahtar teslimi götürü bedel sözleşme imzalanacak. İşin tamamı için teklif verilecek olan ihalede katılımcılar, teklif ettikleri bedelin yüzde 3'ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat verecek.
AA


Geri Dön