24 / 04 / 2024

TOKİ Mudurnu 3.etapta 500 konut inşa edecek!

TOKİ Mudurnu 3.etapta 500 konut inşa edecek!

Ak Parti Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun, Mudurnu'ya yapılacak olan 3. Etap TOKİ projesi için ihalenin yapıldığını ve ihale sözleşmesinin de imzalandığını söyledi. Bu projeyle ilçeye yaklaşık 500 konut yapılacak.



Ak Parti Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun, Mudurnu'ya yapılacak olan 3. Etap  TOKİ  projesi için ihalenin yapıldığını ve ihale sözleşmesinin de imzalandığını söyledi. Bu projeyle ilçeye yaklaşık 500 konut yapılacak. 


Milletvekili Ercoşkun yaptığı açıklamada, "Bildiğiniz gibi Toplu Konut İdaresi Başbakanlığımızın ve Ak Parti icraatlarının Türkiye genelindeki en önemli ayaklarından birisini oluşturuyor. Bolu da da bu manada neredeyse birkaç ilçe büyüklüğünde TOKl hizmetini şimdiye kadar vatandaşın hizmetine sunduk. Bolu muza yeni yatırımlar kazandırmak için çalışmalarımız aralıksız devam etmektedir" diye konuştu. 


İHALEYE ÇIKTI 

Mudurnu'da yapılan projeden bahseden Ercoşkun, "Mudurnu da 3. kez uygulanacak olan Başbakanlık Toplu Konut idaresi (TOKI) projesinin içeriğinde 496 konut. 1 adet ticaret merkezi. 500 kişilik çok amaçlı kultur merkezi bulunmakta. Diğer taraftan da modern konut imkanını da gene Mudurnulu hemşerilerimize sağlamış bulunuyoruz. Altyapı ve çevre düzenlemeleri ile 64 bin metre karelik inşaat alanına sahip olan proje 02.06.2015 tarihinde ihaleyi çıkmıştı, ihaleyi İZBAY ve ZİRVE inşaat ortaklığı kazandı. 


46 MİLYON LİRAYA MAL OLACAK 

Gerekli belgeleri hazırlayan inşaat firmaları geçtiğimiz halta 06.07.2015 tarihinde TOKI ile sözleşmeyi imzaladı 46 milyon 315 bin TL ye mal olacak projenin yer telimi 16 07.2015 tarihinde gerçekleşecek ve ardından sözleşme gereği 600 gün içerisinde tamamlanarak hak sahiplerine teslim edilecek. Bu manada düşünürsek 496 konut. 4 er kişiden baksanız 2 bin kişi yapar. Yani bir belde büyüklüğünde hizmetten bahsediyoruz. Başbakanlığımızın ve Ak Parti nin gurur duyduğu hizmetlerden birisinin Mudurnu'da gerçekleşmiş olmasından da ayrıca bir mutluluk duyuyoruz. Mudurnu Halkına. Bolumuza hayırlı uğurlu olsun diyorum" dedi. 


Bolu Gündem


Geri Dön