26 / 04 / 2024

TOKİ Muğla Konutları'nın temeli Mart'ta atılacak!

TOKİ Muğla Konutları'nın temeli Mart'ta atılacak!

Muğla merkez basını ile kahvaltıda bir araya gelen AKP Muğla Milletvekili Nihat Öztürk Muğla TOKİ temel atma töreninin en geç 2017’nin Mart ayında yapılacağını söyledi.



Muğla merkez basını ile kahvaltıda bir araya gelen AKP Muğla Milletvekili Nihat Öztürk Muğla  TOKİ  temel atma töreninin en geç 2017’nin Mart ayında yapılacağını söyledi. Temel atma töreninin ardından TOKİ başvurularının Muğla Valiliği ya da Kaymakamlığına yapılacağını dile getiren Öztürk, “TOKİ inşaatı hızla ilerliyor. Referandum öncesi süreci tamamlayacağız” dedi.


AKP Muğla Milletvekili Nihat Öztürk Muğla basını ile Öğretmenevindeki kahvaltıda bir araya geldi. Toplantıda basının sorularını cevaplandıran Öztürk Muğla TOKİ konusunda bilgi verdi.


Öztürk, “TOKİ inşaatı hızla ilerliyor. Biz şuan bir bloğun tamamen bitmesini bekliyoruz. Blok tamamlandığında en geç 2017’nin Mart ayında temel atma törenini gerçekleştireceğiz. Sonrasında ise başvurular başlayacak. TOKİ’den özelikle dar gelirli vatandaşların ev sahibi olmasını istiyoruz. Yani TOKİ’den biri ev aldığında gerçekten almayı hak etti denmesi gerekiyor. Bizim istediğimiz bu” dedi.


HASTANE TEMELLERİ 2017’DE ATILACAK


Muğla’da yapımı devam eden Üniversite Hastanesi ile ilgili açıklama yapan Öztürk, “Üniversite Hastanesinde 14 ameliyathane var. Şimdi hastanenin yanına bir ek bina yapılıyor. Sadece ek binanın maliyeti bir hastane fiyatı kadar. Muğla’ya yakışır bir hastane oldu. Hastaneye rahat giriş sağlamak için bir de güzel bir kavşak yapılacak. Yaz aylarına doğru açılışını yapacağız” dedi. İlçelerde yapılması planlanan hastanelerden de bahseden Öztürk, “Bodrum Devlet Hastanesi’nin yapımına önceki gün başlandı. Milas Devlet Hastanesi’nin ihalesi 14 Aralık 2016 tarihinde yapıldı. Yatağan Devlet Hastanesi’nin proje ihalesini tamamladık. Marmaris Devlet Hastanesi’nin yeri ile ilgili problemler çözüldü ve proje ihalesi başladı. Dört ilçede yapılması planlanan hastanelerin temelleri 2017 yılında atılacak” diye konuştu. 


“AÇILIM SÜRECİNİ FETÖ SABOTE ETTİ”


İstanbul ve ardından Kayseri’de yaşanan terör olaylarını lanetleyen Öztürk yaptığı açıklamada, “Türkiye terör saldırıları sonrası artık kenetleniyor. Önceden herkes birbirine suç atardı. Fakat artık ülke terör örgütlerine karşı tek yürek oluyor. Bombaların patlamasının nedeni ise gelişen teknolojiyle birlikte, devletin dağdaki teröristi sıkıştırmasıdır. Terör örgütleri üzerindeki baskımız arttığı için bu yola başvuruyorlar. Benim gözümde PKK, FETÖ ve diğerleri hepsi aynı yerde. Birbirlerinden bir farkları yok. Hepsinin Allah belasını versin.” dedi. 15 Temmuz sonrası her şeyin gün yüzüne çıktığını belirten Öztürk, “Açılım sürecinin neden başarılı olamadığını da anladık. Açılım sürecini, terörle mücadeleyi aksatan, engelleyen FETÖ’dür. İstihbarattaki açığın nedeni FETÖ’dür. Mücadelemiz; son FETÖ’cü bitene kadar, son PKK’lı bu ülkeyi terk edene kadar sürecek” diye konuştu.


O GECENİN TANIKLARI DİNLENECEK


15 Temmuz Darbe girişimini araştırmak üzere Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde AKP Milletvekili Reşat Petek başkanlığında oluşturulan Darbe Komisyonu üyeleri son olarak Muğla’ya geliyor. Komisyon üyeleri Dalaman Havalimanına inişten sonra sırasıyla; darbecilerin kullandığı helikopterlere yatık ikmali yapan Dalaman Askeri Havaalanını, Marmaris’te Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kaldığı oteli, Bodrum Imsık Askeri Havaalanını inceleyerek konunun muhataplarının bilgisine başvuracak.


Muğla Hamle Gazetesi


Geri Dön