19 / 04 / 2024

TOKİ, Nazilli'de arazi düzenlemesi yapacak!

TOKİ, Nazilli'de arazi düzenlemesi yapacak!

TOKİ, Nazilli'de arazi düzenleme işi yapacak. Nazilli Belediye Meclisi toplantısında kabul edilen ek gündem maddesi ile Karaçay Mahallesindeki afet riski alanın imarlanması için Başkan Alıcık'a TOKİ ile anlaşma ve imza yetkisi verildi.




Nazilli Belediye Meclisi toplantısında kabul edilen ek gündem maddesi ile Karaçay Mahallesindeki afet riski alanın imarlanması için Başkan Alıcık'a  TOKİ  ile anlaşma ve imza yetkisi verildi. 


Nazilli Belediye Meclisi'nin Belediye Başkanı Haluk Alıcık başkalığında gerçekleştirilen toplantısında 5 gündem maddesi görüşülüp karara bağlandı. Meclis, Yeşil Mahalle'deki regülatör yerinin imar planı değişikliğini ve Pınarbaşı Mahallesindeki 2394 ada 3 parselin bina cephelerinin 75 metre olarak blokların teşkil etmesi kararını oy birliği ile kabul etti. 


İsabeyli Mahallesi 5200 Parsel'e trafo binası yeri İşlenmesi için çalışmaların yapılması ve Zafer Mahallesinde 2096 Ada 3 Parsel İçin 1/1000 ölçekli uygulama imar planı değişikliği de oy birliği ile kabul edildi. 


Meclis toplantısının son gündem maddesinde Dallıca Mahallesi 166 Ada 4 Parsel'deki meskenin kat irtifakı ve kat j mülkiyeti kurulmasına müteakip, taşınmazların ferdileştirilmesi işlemleri, satış işlemleri ve tahsis işlemlerinin yapılabilmesi için encümene yetki verilmesi uygun görüldü. 


Meclis toplantısında bir de ek gündem maddesi görüşüldü. Ek gündem maddesinde, Karaçay Mahallesi 6306 sayılı afet riski alan ilan edilen 10 hektarlık yerin, iş ve işlemlere yönelik protokolün TOKİ ile imarlanması için Belediye Başkanı Haluk Alıcık'a yetki verilmesi oy birliği ile kabul edildi.


Aydın Denge Gazetesi




Geri Dön