29 / 03 / 2024

TOKİ Nazilli'de dar ve alt gelirli vatandaşa konut yapacak!

TOKİ Nazilli'de dar ve alt gelirli vatandaşa konut yapacak!

Ak Parti Aydın Milletvekili Gültekin Kılınç, Nazilli'de uzun zamandır gündemde olan Toplu Konut İdaresi (TOKİ) çalışmaları için düğmeye basıldığını açıkladı. Ali Gültekin Kılınç, dar ve orta gelirli vatandaşlara ucuz konut müjdesi verdi.



Ak Parti Aydın Milletvekili Gültekin Kılınç, Nazilli'de uzun zamandır gündemde olan Toplu Konut İdaresi (TOKİ) çalışmaları için düğmeye basıldığını açıkladı. Bu konuda gerekli müracaatların Nazilli Kaymakamlığı'nca yapıldığını ifade eden Ak Parti Aydın Milletvekili Ali Gültekin Kılınç, dar ve orta gelirli vatandaşlara ucuz konut müjdesi verdi. 


Ak Parti Aydın Milletvekili Ali Gültekin Kılınç, uzun zamandır üzerinde çalıştıkları toplu konut projesinde artık sona gelindiğini belirterek "Geçtiğimiz hafta içinde Nazilli Kaymakamı Mehmet Okur ile birlikte Talep Organizasyonu Şube Müdürü, aynı zamanda Finansman Dairesi Başkanlığını vekaleten yürüten Hakan Kayhan'ı makamında ziyaret ettik. Nazilli'de yaşayan dar ve orta gelirli ailelerin ev sahibi olmasının yolu açılıyor. Nazilli Kaymakamımız Mehmet Okur bu kapsamda  TOKİ  Başkanlığı'na gerekli müracaatları yaptı. Önümüzdeki günlerde bir heyet ilçeye gelerek yer tespitinde bulunacak" dedi.

 

Nazilli de öteden beri var olan TOKİ talebinin ilk defa bu kadar ciddi anlamda gündeme geldiğini belirten Milletvekili Kılınç "Sayın kaymakamımız da bu konuda görüşme yapmak için ziyaretime geldi. Birlikte Sayın kaymakamımızla TOKİ Başkanlığına ziyarette bulunduk. TOKİ Başkanı kredi yurtlar kurumunun 500 yataklı öğrenci yurdu yapımı nedeniyle daha önce Nazilli'ye gelmişti. İnşaatın bir an önce teslim almıp önümüzdeki öğrenim döneminde öğrencilerimizin kullanımına açılması için gerekli talimatları verdi.

 

TOKİ Başkanımıza bu anlamda ayrıca teşekkür ediyorum. Sayın kaymakamımız TOKİ'ye gerekli müracaatları yaptı. Önümüzdeki günlerde Ankara'dan gelecek heyetle TOKİ idaresi tarafında mesken yapılacak alanların tespit yapılacak. Bu tespitle plan ve proje çalışmaları ve maliyet çalışmaları tamamlanıp hızlı bir şekilde vatandaşlarımızın özellikle evsiz vatandaşlarımızın ev sahibi olabilmesi için çalışma başlatacak. Uzun zamandır hayali kurulan bir proje de hayat geçecek" diye konuştu.  


Aydın Hedef


Geri Dön