24 / 04 / 2024

TOKİ Nevşehir Merkez kentsel yenileme projesinde teslimler başlıyor!

TOKİ Nevşehir Merkez kentsel yenileme projesinde teslimler başlıyor!

Nevşehir Belediyesi tarafından projelendirilerek Toplu Konut İdaresi Başkanlığı işbirliği ile hayata geçirilen Nevşehir Merkez (Kale Etrafı) Kentsel Yenileme Projesi'nde 4. Etap olarak yaptırılan 750 konutun teslimi 18 Ağustos 2016 Perşembe günü başlayacak.




Nevşehir Belediyesi tarafından projelendirilerek Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) işbirliği ile hayata geçirilen Nevşehir Merkez (Kale Etrafı) Kentsel Yenileme Projesi kapsamında 4. Etap olarak yaptırılan 750 konutun hak sahiplerine teslimi 18 Ağustos 2016 Perşembe günü başlayacak..


Nevşehir Belediyesi Kentsel Tasarım Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamaya göre, Nevşehir Belediyesi tarafından projelendirilen ve  TOKİ  ile işbirliği halinde gerçekleştirilen ve 11 mahalleyi içine alan Nevşehir Merkez (Kale Etrafı) Kentsel Yenileme Projesi çerçevesinde, Mehmet Akif Ersoy Mahallesi'nde 4. Etap olarak inşaat çalışmaları tamamlanan 750 konutun hak sahiplerine dağıtımı 18 Ağustos Perşembe günü başlayacak. Konut teslimleri 30 Eylül 2016 Cuma günü sona erecek.


Habertürk


Geri Dön