19 / 04 / 2024

TOKİ Nevşehir'de 419 konut kurayla sahiplerini buldu!

TOKİ Nevşehir'de 419 konut kurayla sahiplerini buldu!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı ' nın ( TOKİ ) Nevşehir ' e inşa ettiği 419 konut, noter huzurunda dün gerçekleştirilen kura töreniyle sahiplerini buldu...



Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın (TOKİ) Nevşehir’de inşa ettiği 419 konut, noter huzurunda gerçekleştirilen kura töreniyle sahiplerini buldu.


Nevşehir’deki konut ihtiyacının karşılanması amacıyla, TOKİ’nin Mehmet Akif Ersoy Mahallesi’nde inşa ettiği 419 konutun kura çekimi yapıldı.


Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezi'ndeki törende konuşan Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, ev sahibi olmanın aynı zamanda bir yuva sahibi olma anlamı da taşıdığını belirtti. Ünver, gelecek yıllarda 754, 600 ve 3 bin 300 konut için kura çekiminin yapılacağını belirterek, "Nevşehir'deki konut seferberliğinde büyük emekleri olan TOKİ'nin tüm yöneticilerine halkımız adına en içten teşekkürlerimi sunuyorum. Konutların ailelerimize çocukları ile birlikte hayırlara vesile olmasını Cenab-ı Allah'tan temenni ediyorum" dedi.


AK Parti Milletvekili Ebubekir Gizligider ise Türkiye'deki konut atılımlarında öncelikli olarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın büyük emeklerinin bulunduğunu ifade ederek, "Bu hizmetlerin mimarı olan sayın Cumhurbaşkanımıza teşekkür ediyorum. Ailelerimizin yeni konutlarında bayram huzuru içerisinde oturmasına yüce Rabbimden niyaz ediyorum. Hayırlı uğurlu olsun" diye konuştu.


Konuşmaların ardından 419 konutta hak sahibi olan vatandaşların isimleri protokol tarafından çekilen kurayla belirlendi.



TOKİ Haber 





Geri Dön