26 / 04 / 2024

TOKİ Niğde altyapı ihalesi 25 Temmuz da!

TOKİ Niğde altyapı ihalesi 25 Temmuz da!

Niğde Merkez Efendibey Mahallesi'nde TOKİ Başkanlığınca inşaatı gerçekleştirilen kentsel dönüşüm ve gelişim alanı genel altyapı ve rekreasyon alanlarının ihalesi 25 Temmuz Pazartesi günü gerçekleştiriliyor.



Niğde Merkez Efendibey Mahallesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Alanı Genel Altyapı ve Rekreasyon Alanları Yapım İnşaatı işi açık ihale usulü ile ihale edilecek. İhale ile yaptırılacak. 


Söz konusu ihale kapsamında Konvansiyonel Kalıp Sistemiyle Kafeterya, Su Deposu, Soyunma Odası Yapımı ile Genel Altyapı ve Rekreasyon Yapımı gerçekleştirilecek. Yaptırılacak işe ait ayrıntılı bilgiye EKAP'ta yer alan ihale dokümanı içinde bulunan idari şartnameden ulaşılabilecek. 



Yapılacak ihale ile Niğde Merkez Efendibey Mahallesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Alanı Genel Altyapı ve Rekreasyon Alanları Yapım İnşaatı işini üstlenecek yüklenici sözleşmenin imzalandığı tarihten itibaren 10 gün içerisinde yer teslimi yapılarak çalışmaları başlatacak ve 500 takvim günü sonunda tamamlayıp idareye teslim edecek. 



İhale 25 Temmuz . 2016 Pazartesi günü saat: 14.30'da Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ)'nin İstanbul Hizmet Binası Halkalı Atakent Mahallesi 221. Sok. No:5 (Kanuni Sultan Süleyman Hastanesi karşısı) 34307 Halkalı - Küçükçekmece / İSTANBUL adresinde yapılacak.



Niğde Hamle Gazetesi 



Geri Dön