24 / 04 / 2024

TOKİ Niğde Çamardı 2. Etap başvuruları!

TOKİ Niğde Çamardı 2. Etap başvuruları!

TOKİ'nin Niğde Çamardı 2. Etap Toplu Konut Uygulaması projesindeki 4 konut kurasız olarak satılıyor. Peki, TOKİ Niğde Çamardı 2. Etap başvuruları ne zaman?



Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Niğde Çamardı 2. Etap Toplu Konut Uygulaması kapsamındaki 4 adet konut; ön şartsız, kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile Açık Satışa sunulacak.


Niğde Çamardı 2. Etap Projesi kapsamındaki konutların satış işlemleri T.C Ziraat Bankası A.Ş aracılığıyla yürütülecek ve Temerküz Şube Çamardı Şubesi olacak.


TOKİ Niğde Çamardı 2. Etap başvuruları!

TOKİ Niğde Çamardı 2. Etap başvuruları 16 Ocak-31 Mart 2017 tarihleri arasında ilgili bankanın bütün şubeleri tarafından kabul edilecek.


Konut seçimini yapan alıcılar C Tipi (3+1) konut tipi için %15 peşinat 120 ay vade çerçevesinde peşinatlarını ilgili banka şubelerine yatırarak Gayrimenkul Satış Sözleşmesini imzalayacaklar.


Konut alıcısı, sözleşmenin kurulduğu tarihten itibaren on dört gün içinde, herhangi bir gerekçe göstermeksizin ve cezai şart ödemeksizin sözleşmeden cayma hakkına sahip.


Satış duyurusu için tıklayın


Geri Dön