17 / 04 / 2024

TOKİ Niğde Ulukışla ihalesi 20 Mayıs'ta!

TOKİ Niğde Ulukışla ihalesi 20 Mayıs'ta!

Ulukışla ilçesine Toplu Konut Projesi olarak 425 adet konut ve 1 adet ticaret binası, 1 adet cami ile altyapı ve çevre düzenlemesi işinin inşaat ihalesi tarihi 20 Mayıs tarihinde yapılacak.



Şehircilik anlamında gelişmeye başlayan Ulukışla ilçesi çok önemli bir yatırım daha kazanıyor. Ulukışla ilçesine Toplu Konut Projesi olarak 425 adet konut ve 1 adet ticaret binası, 1 adet cami ile altyapı ve çevre düzenlemesi işinin inşaat ihalesi tarihi 20 Mayıs tarihinde yapılacak. 


Ulukışla'nın şehircilik anlamında önemli mesafe kaydettiğini dile getiren Belediye Başkanı Ali Uğurlu. 

"Şehircilik anlamında gelişmeye başlayan Ulukışla ilçemiz çok önemli bir yatırım daha kazanıyor. AK Belediyecilikle buluştuktan sonra hizmetin kalesi haline gelen Ulukışla  TOKİ  konutlarına da kavuşuyor. 

Titizlikle takip ettiğimiz projede sona gelindi. Ulukışla ilçemize Toplu Konut Projesi olarak 425 adet konut ve 1 adet ticaret binası, 1 adet cami ile altyapı ve çevre düzenlemesi işinin inşaat ihalesi tarihi kesinleşti. 20 Mayıs 2015 tarihinde yapım ihalesi TOKİ'de gerçekleşecektir. Bu proje ilçemizin çehresinin değişmesini sağlayacağı gibi konut sıkıntılarını da ortadan kaldıracaktır. Hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum" dedi. 


Yeni Yıldız Gazetesi


Geri Dön