25 / 04 / 2024

TOKİ, Niğde ve Karaman'da hastane yaptıracak!

TOKİ, Niğde ve Karaman'da hastane yaptıracak!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Niğde ve Karaman'a 300'er yataklı hastane, altyapı ve çevre düzenlemesi inşaatlarını yaptırmak üzere ihale açtı



Niğde 300 yataklı devlet hastanesi inşaatının ihalesi, 2 Ekim 2009 tarihinde saat 14.30'da TOKİ'de "açık ihale usulü" ile yapılacak. Konvansiyonel kalıp sistemiyle yapılacak 300 yataklı hastane inşaatı, altyapı ve çevre düzenlemesinin ihalesinde işin süresi, yer tesliminden itibaren bin 200 gün olarak belirlendi.

KARAMAN'A HASTANE
TOKİ Karaman'a da 300 yataklı hastane inşaatı yaptıracak. Yer tesliminden itibaren bin 200 günlük süreyi kapsayacak olan işin ighalesi 23 Ekim 2009 tarihinde saat 15.00'de TOKİ'de açık ihale usulü ile yapılacak. Söz konusu ihale ile Karaman'a konvansiyonel kalıp sistemiyle betonarme karkas 300 yataklı hastane, 2 adet kontrol kulübesi ile altyapısı ve çevre düzenlemesi inşaatı gerçekleştirilecek.

İHALE ŞARTLARI
Niğde ve Karaman'a yapılacak olan 300'er yataklı hastane inşaatı ihalelerine katılmak isteyenler şartnameyi, her bir hastane inşaatı için ayrı bedel ödeyerek TOKİ'den satın alabilecekler. Şartnameye göre hazırlanacak olan teklif mektupları, belirtilen ihale tarihlerinde ihale saatine kadar TOKİ'ye anahtar teslimi götürü bedel üzerinden verilecek. Buna göre ihale sonucu, üzerine ihale yapılan istekliyle anahtar teslimi götürü bedel sözleşme imzalanacak. İşin tamamı için teklif verilecek olan ihalede katılımcılar, teklif ettikleri bedelin yüzde 3'ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat verecekler. Söz konusu ihalelere yerli ve yabancı tüm istekli firmalar katılabilecek.

TOKİ'NİN ANTALYA'DAKİ OKUL İNŞAATI İHALELERİ SONUÇLANDI
Öte yandan,  TOKİ  tarafından daha önce duyurusu yapılarak açık ihale usulü ile 4 Haziran 2009 tarihinde gerçekleştirilen, Antalya'nın Liman Mahallesine ilköğretim okulu, spor salonu, Duraliler'e ilköğretim okulu, spor salonu, Güzeloba'ya ilköğretim okulu, Yeniköy'e lise, pansiyon spor salonu, Alan Mahallesine de ilköğretim inşaatı ile adaiçi, genel altyapı ve çevre düzenleme inşaatı ihalesi sonuçlandı.

İhaleyi toplam 17 milyon 777 bin lira bedelle, "Sinçe İnşaat Turizm Pazarlama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi" kazandı. İşin başlangıç tarihi 31 Ağustos 2009, bitiş tarihi ise 25 Ekim 2010 olarak belirlendi. Toplam 4 firmanın teklif verdiği ve bu tekliflerden 2 adedinin geçerli sayıldığı ihale ile betonarme karkas 4 adet 24 derslikli ilköğretim okulu, betonarme karkas 5 adet bekçi kulubesi, betonarme karkas 3 adet spor salonu, betonarme karkas 1 adet 24 derslikli lise ve betonarme karkas 1 adet 200 kişilik pansiyon inşaatları ile bunlara bağlı ada içi altyapı, genel altyapı ve çevre düzenlemesi gerçekleştirilecek.
AA


Geri Dön