24 / 04 / 2024

TOKİ Osmaniye Yeşilyurt 2. Etap başvuru şartları!

TOKİ Osmaniye Yeşilyurt 2. Etap başvuru şartları!

TOKİ Osmaniye Yeşilyurt 2. Etap başvuruları 13 Mayıs 2015 tarihinde sona erecek. Toplam 256 adet konutun bulunduğu projede aylık taksitler 447 TL'den başlıyor. İşte TOKİ Osmaniye Yeşilyurt 2. Etap başvuru şartları...



TOKİ Osmaniye Yeşilyurt 2. Etap Evleri fiyatları 71 bin 531 TL ile 125 bin 973 TL arasında farklılık gösteriyor. Projede 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olarak tasarlanan konutlar yer alıyor.


Toplamda 256 tane dairenin kurayla satışa sunulacağı  TOKİ  Osmaniye Yeşilyurt 2. Etap'ta 7 bin 153 TL peşinatla ödeme yapabilmek mümkün. Projede başvuru bedeli 2 bin TL olarak belirlendi.


Osmaniye Yeşilyurt 2. Etap TOKİ başvuruları Halk Bankası A.Ş.’nin tüm şubeleri aracılığıyla kabul ediliyor. Projede konut teslimlerinin sözleşme tarihi itibariyle 36 ay içerisinde yapılması planlanıyor.


Başvuruları bugün başlayan TOKİ Osmaniye Yeşilyurt 2. Etap'ta yüzde 10 peşin ödemelerde 96 ay vade, yüzde 15 peşin ödemelerde 108 ay vade, yüzde 25 peşin ödemelerde ise 120 ay vade seçeneği sunuluyor. 


TOKİ Osmaniye Yeşilyurt 2. Etap başvuru şartları!

- Konut satın almak için başvuruda bulunanların kendileri, eşleri ve velayetleri altındaki çocukları üzerine T.C. sınırları dahilinde tapuda kayıtlı bağımsız konutlarının bulunmaması, bu kişilerin daha önce Toplu Konut İdaresinden konut satın almamış ve kredi kullanmamış olmaları, 


- Kişinin kendisi, eşi ve velayeti altındaki çocuklarından oluşan hane halkı adına, yalnızca bir adet başvuru yapılabilecek. (Şehit Aileleri, Maluller ile Dul ve Yetimleri kategorisi hariç).


- Başvuru sahiplerinde T.C. vatandaşı olma ve 18 yaşını doldurmuş olma şartları aranıyor. 


Satış duyurusu için tıklayın

Fiyat listesi için tıklayın


Geri Dön