25 / 04 / 2024

TOKİ Sakarya Akyazı kuraları çekildi!

TOKİ Sakarya Akyazı kuraları çekildi!

Akyazı Belediyesi ile TOKİ arasında gerçekleştirilen protokol gereği yapılan 384 toplu konuttan tamamlanan 198 konutun hak sahiplerine verilmesinde sonra kalan 186 konutun kura çekimi de dün yapıldı.



Akyazı Belediyesi ile  TOKİ  arasında gerçekleştirilen protokol gereği yapılan 384 toplu konuttan tamamlanan 198 konutun hak sahiplerine verilmesinde sonra kalan 186 konutun kura çekimi de dün yapıldı. Kura töreninde konuşan Belediye Başkanı Hasan Akçan, en kısa zamanda ilçede yeni konutlarında yapılması için TOKİ ile görüşeceklerini söyledi. Akcaıı, ilçede konutu olmayan vatandaş bırakmamaya kararlı olduklarını belirterek konuşmasını tamamladı. 


İLK KURA,

Konuşmasını tamamlayan Belediye Başkanı Hasan Akçan ilk konutun sahibini de kendisi çekti. Çektiği kurada Nadir Usta isimli vatandaş eşi ile sahneye gelerek evinin anahtarını aldı. 

Akyazı Noter Vekili Fatih Sefa'nın gözetiminde gerçekleşen kura çekimi sonunda 2+1 ve 3+1 konutlarından 186 adedi sahiplerini buldu. Belediye ve TOKİ tarafından yapılan açıklamada 186 konuttun kurası için 274 kişinin müracaat ettiği öğrenildi. 


Düzenlenen kura çekim törenine Belediye Başkanı Hasan Akçan, yardımcıları Mehmet Çakmak ve Ünal Gündüz, AKP İlçe Başkanı Fevzi Bora, TOKİ adına Derya liken ile Mehmet Öç, meclis üyeleri ile konut sahibi olmak için müracaat eden aileleri katıldı. 


Yeni Haber



Geri Dön