26 / 04 / 2024

TOKİ Sakarya Korucuk'ta 448 konutu tamamladı!

TOKİ Sakarya Korucuk'ta 448 konutu tamamladı!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) ve Sakarya Büyükşehir Belediyesi işbirliği ile Korucuk'ta inşa edilen 448 konut satışa hazır hale getirildi. Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, son başvuru tarihinin 23 Mayıs olduğunu açıkladı...




Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, orta hasarlı bina sahipleri için TOKİ’nin inşa ettiği 448 konutun tamamlandığını açıkladı.

 

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) ve Sakarya Büyükşehir Belediyesi işbirliği ile Korucuk'ta inşa edilen 448 konut satışa hazır hale getirildi. Vatandaşların Büyükşehir Belediyesi Halkla İlişkiler Müdürlüğü Çözüm Masası biriminden gerekli başvuruları gerçekleştirebileceğini belirten Başkan Toçoğlu, son başvuru tarihinin 23 Mayıs Cuma olduğunun altını çizdi.

 

Başkan Toçoğlu, "Büyükşehir Belediyesi olarak vatandaşlarımızın can güvenliğini tehdit eden yapılara göz yummuyoruz. Orta hasarlı binalar yıkılıyor. Bu konuda ilçe belediyelerimizin çalışmaları var. Büyükşehir Belediyesi olarak  TOKİ  ile işbirliği içerisinde bir proje hazırladık. Korucuk'ta 448 konut inşa edildi. Orta hasarlı bina sahipleri ve daireleri deprem riski taşıyan çok katlı konularda oturan vatandaşlarımızı, inşa edilen konutlar hakkında bilgi almaya davet ediyoruz" dedi..



Toki Haber


Geri Dön