25 / 04 / 2024

TOKİ Samsun Suluova 3. Etap Konutları'nda başvurular başladı!

TOKİ Samsun Suluova 3. Etap Konutları'nda başvurular başladı!

Samsun Suluova'da 3. Etap konut talebini karşılamak üzere girişimlerde bulunduklarını ifade eden Suluova Belediye Başkanı Fatih Üçok, TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan'a yaptıkları ziyarette projeyle ilgili detayları görüştüklerini belirtti.



Samsun Suluova'da 3. Etap konut talebini karşılamak üzere uzun süredir birtakım çalışma ve girişimlerde bulunduklarını ifade eden Suluova Belediye Başkanı Fatih Üçok,  TOKİ  Başkanı Mehmet Ergün Turan'a yaptıkları ziyarette projeyle ilgili detayları görüştüklerini belirtti. Üçok, "Yapılacak konutların projeleri ise bölge mimarisine özel olarak hazırlanacak. Rabbimize şükürler olsun ki inşallah 3. Etap TOKİ'yi ilçemize kazandırmak bize nasip olacak" dedi. 


Yeni yapılacak 3. Etap TOKİ konutlarının Borsa Mahallesi'nde bulunan ve kısa süre önce tasfiyesi gerçekleştirilen PAN-ET Tesislerinin arsası üzerine yapılacağını belirten Üçok, "2+1 şeklindeki daireler 90 metrekare, 3+1'ler 132 metrekare ve 4+1'ler ise 149 metrekare olacak olan konutlar için belediyemizce talepler alınmaya başlandı. TOKİ'ye tahsis edeceğimiz alana yapılacak konutlar Suluova'daki ihtiyacı bir nebze olsun karşılayacak düzeyde olacak" ifadelerini kullandı. 

Üçok, Halk Bankası şubesine yapılacak başvuruların, 31 Mayıs 2016 tarihinde sona ereceğini sözlerine ekledi. 



Haber Gazetesi




Haber Yeşilırmak Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...




Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) ve Suluova Belediyesi iş birliği ile yöresel mimaride eski Pan-Et arazisine yapılacak olan 3. Etap (TOKİ) konutları için başvurular alınmaya başlandı. İlçede ki konut talebini karşılamak üzere uzun süredir birtakım çalışma ve girişimlerde bulunduklarını ifade eden Belediye Başkanı Fatih Üçok, "Bu girişimler neticesinde Belediye ve Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) iş birliğiyle Belediyemiz tarafından Borsa Mahallesinde 71 bin 973 metrekarelik arazinin kamulaştırılması sonucu başlayan TOKİ sürecinde resmi kayıtlar Halk Bankası Suluova Şubesinden alınmaya başlandı" dedi. 3. Etap Toplu Konut projesinin İlçeye hayırlı olmasını dileyen Belediye Başkanı Fatih Üçok, Suluova Belediyesi öncülüğünde gerçekleştirilen projeye oldukça yoğun bir ilgi olduğunu dile getirerek "Seçim sürecinde hemşerilerimize verdiğimiz bir sözü daha gerçekleştirmenin gurunu yaşıyoruz. Bu kapsamda Suluova'lı Hemşehrilerimizin başvuru ücreti olarak (2+1) 4.000, (3+1) 5.000, (4+1) için ise 6.000 TL alınacak olup, 3 Etap TOKİ konutlarımız İlçemize Hayırlı Olmasını diliyor, tüm hemşehrilerimin Miraç Kandilini kutluyorum" dedi.



Yeşilırmak Gazetesi


Geri Dön