20 / 04 / 2024

TOKİ Şanlıurfa Maşuk 4. Bölge 1. Ve 2. Etap kurası!

TOKİ Şanlıurfa Maşuk 4. Bölge 1. Ve 2. Etap kurası!

TOKİ'nin Şanlıurfa Maşuk 4. Bölge 1. Ve 2. Etap projesindeki 1.364 konut kura ile satılacak. Peki, TOKİ Şanlıurfa Maşuk 4. Bölge 1. Ve 2. Etap kurası ne zaman?



Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından Şanlıurfa Maşuk 4.Bölge 1. Ve 2.Etap Projesi kapsamında 700 adet 3+1 konut ve 664 adet 4+1 konut olmak üzere toplam 1.364 adet konut kura yöntemiyle satışa sunulacak.


TOKİ Şanlıurfa Maşuk 4. Bölge 1. Ve 2. Etap projesinde kura ile satılacak konutların başvuruları T.C. Ziraat Bankası A.Ş.’nin tüm şubeleri tarafından 27 MART –14 NİSAN 2017 tarihleri arasında kabul edilecek.


Söz konusu müracaatlar; 1) “Şehit Aileleri, Maluller ile Dul ve Yetimlerinin” (Emekli Sandığından Hak Sahibi Belgesi olan ve daha önce Şehit Ailelerine, Maluller ile Dul ve Yetimlerine açılan faizsiz konut kredisinden yararlanmamış olanlar) başvuruları, 2) En az %40 Engelli Vatandaşların başvuruları, 3) Diğer Konut Alıcı Adayları başvuruları olmak üzere 3 ayrı kategoride kabul edilecek.


TOKİ Şanlıurfa Maşuk 4. Bölge 1. Ve 2. Etap kurası!

TOKİ Şanlıurfa Maşuk 4. Bölge 1. Ve 2. Etap kurası 4 Mayıs 2017 tarihinde noter huzurunda çekilecek.  Konut sayısından daha az başvuru olduğu takdirde “Konut Alma Hakkı ve Belirleme Kurası” çekilmeyerek, İdarenin belirleyerek kullanıma açacağı bloklar arasından, kategori önceliğine göre başvuru sırası esas alınarak konut seçimleri yapılacak.


Konut satın almak için başvuruda bulunanların T.C. vatandaşı olması, 18 yaşını doldurmuş olması, kendileri, eşleri ve velayetleri altındaki çocukları üzerine T.C. sınırları dahilinde tapuda kayıtlı bağımsız konutlarının bulunmaması, bu kişilerin daha önce Toplu Konut İdaresinden konut satın almamış ve kredi kullanmamış olmaları şartları aranacak.


Kura sonucunda asil ya da yedek hak sahibi olamayanlar başvuru bedellerini 08 MAYIS 2017 tarihinden itibaren T.C. Ziraat Bankası A.Ş. yetkili Şubelerinden geri alabilecek.


Satış duyurusu için tıklayın



Geri Dön