18 / 04 / 2024

TOKİ Şanlıurfa Maşuk Konutları'nda teslimler 16 Mayıs'ta!

TOKİ Şanlıurfa Maşuk Konutları'nda teslimler 16 Mayıs'ta!

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından Şanlıurfa Maşuk TOKİ'de yapımı tamamlanmak üzere olan 561 konutun teslimat tarihleri açıklandı. TOKİ idaresi, 561 konutun teslim tarihi 16 Mayıs'ta başlayıp 2 Haziran'da son bulacağı belirtildi.



Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından Maşuk TOKİ'de yapımı tamamlanmak üzere olan 561 konutun teslimat tarihleri açıklandı. 


Şanlıurfa Maşuk bölgesinde yapımı tamamlanan 907 ve 1017 konutlarının anahtar tesliminden sonra, kalan 561 konutun da teslim tarihleri açıklandı.  TOKİ  idaresi, 561 konutun teslim tarihi 16 Mayıs'ta başlayıp 2 Haziran'da son bulacağı belirtildi. 


TOKİ'den yapılan yazılı açıklamada,"T.C. Başbakanlık Toplu Konut İdaresi tarafından Şanlıurfa Maşuk (561 Konut) Projesi kapsamında inşa ettirilen konutların teslim işlemleri, 16 Mayıs -03 Haziran 2016 tarihleri arasında gerçekleştirilecektir. Bu nedenle; KDV ödemesi için aşağıda yer alan teslim programı çerçevesinde T.C. Ziraat Bankası İpekyolu Şanlıurfa Şubesi'nde, Konutunuzu teslim almak üzere ise bir sonraki gün KOLTEK Müşavirlik A.Ş. Maşuk 2. Etap Projesi konutları şantiyesinde hazır bulunmanız gerekmektedir. 3065 sayılı KDV kanunu gereğince teslim işlemi nedeniyle doğacak Katma Değer Vergisi tutarı nakit olarak ödenecektir. Konut tesliminde getirmeniz gereken belgeler aşağıda sıralanmıştır: 


1) Kimlik belgesi, (Nüfus cüzdanı), 

2) Gayrimenkul Satış Sözleşmesinin nüshası, 

3) Konut vekaleten teslim alınacak ise vekaletnamenin aslı ve fotokopisi, 

4) KDV tutarının yatırıldığına dair belge veya fatura, İstenen belgelerde eksiklik olması durumunda konut teslimi yapılamayacağından, söz konusu belgelerin eksiksiz olarak getirilmesine özen göstermenizi rica eder, konutunuzda sağlıklı ve mutlu bir yaşam dileriz. 





Yeni Urfa Gazetesi


Geri Dön