25 / 04 / 2024

TOKİ Şanlıurfa Viranşehir'de 616 konut inşa edecek!

TOKİ Şanlıurfa Viranşehir'de 616 konut inşa edecek!

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Akyürek, Viranşehir ilçesinde, Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından yapılacak olan konut sayısının arttığını bildirdi. İlçede 616 konut, 50 iş yeri, avm, camii ve 32 derslikli ilkokul inşa edilecek...



AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Akyürek, Viranşehir ilçesinde, Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından yapılacak olan konut sayısının arttığını bildirdi. 

Milletvekili Akyürek yaptığı açıklamada, Viranşehir ilçesine yeni yatırımlar kazandırmak çalışmalarını sürdürdüğünü belirterek, ilçede ilk kez uygulanacak olan  TOKİ  konutlarına gelen talep üzerine 472 ek konut eklendiğini belirtti. 


TOKİ tarafından ilçede 616 konut, 50 iş yeri, avm, camii ve 32 derslikli ilkokul inşaatlarıyla alt yapı çalışmalarının sürdüğünü aktaran Akyürek, "Son günlerde ilçe halkının yoğun talebi göz önüne alarak yeni konut projesine başlamak için TOKİ ile yaptığımız görüşmeler olumlu sonuçlandı" dedi. 


Akyürek, bu kapsamda 472 konut ve 1 adet 32 derslikli lise İle altyapı ve çevre düzenlemesi işinin ihale aşamasına geldiği bildirerek şunları kaydetti: "Viranşehir ilçesinin modern bir kent olması için verdiğimiz çaba ortada, yeni TOKİ için girişimlerimiz sonuç verdi ve 2015 yılının hemen başında yani 8 Ocak'ta ihalesi kesinlik kazandı. Devam eden TOKİ konutlarının kurası çekilecek ve hak sahiplerine verilecek." 


AA


Geri Dön