29 / 03 / 2024

TOKİ Sarıkamış’ta 2’nci etap konutların yapımına başladı!

TOKİ Sarıkamış’ta 2’nci etap konutların yapımına başladı!

Kars Sarıkamış’ta Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından dar gelirli vatandaşları konut edindirmek amacıyla 2. Etap Proje kapsamında 308 konutun yapımına başlandı. İşte projenin ayrıntıları...



Sarıkamış Belediye Başkanı Göksal Toksoy, Hançerli düzü mevkisin de yapılacak  TOKİ  konutlarıyla dar gelirli vatandaşların ev sahibi olmasıyla beraber kentinde modern bir görünüme kavuşacağını belirtti.

Toksoy, Sarıkamış’ın yapılan yatırımlarla her alanda büyük bir atılım yaptığını söyledi.


Başkan Toksoy, “Sarıkamış, doğası, tarihi, kültürü ve turizmiyle bölgenin ve Türkiye’nin önemli bir ilçesidir. Buranın alt yapı ve çevre düzenlemesi, kentsel dönüşüm projelerini Kaymakamlığımızla birlikte hızla hayata geçiriyoruz” dedi.


Başkan Göksal Toksoy, “Vatandaşlarımızın yaşam standartlarını daha üst seviyeye çıkarmak için modern konutlar inşaa etmek zorundayız. Bu manada çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. TOKİ 2. Etap Proje kapsamında yapımına başlanan 308 konut maksimum 30 ayda bitirilecek. Belediye olarak tahsis ettiğimiz yerlerde bundan sonra 3.4.etap projeleri de devam edecek. Hedefimiz konut sayısını bin 500’e çıkarmak, bunun için çalışmalarımız devam ediyor” diye konuştu.


Sarıkamış Hançerli düzü mevkinde yapılacak 308 konutun 30 ayda bitirilmesi planlanıyor.


Hürriyet Yerel




Geri Dön