26 / 04 / 2024

TOKİ Şehitkamil Beykent Mahallesi 1. ve 2. Etap başvuruları!

TOKİ Şehitkamil Beykent Mahallesi 1. ve 2. Etap başvuruları!

TOKİ'nin Gaziantep Şehitkamil Beykent Mahallesi 1. ve 2. Etap projesindeki 28 konut kura ile satışa çıkıyor. Peki, TOKİ Şehitkamil Beykent Mahallesi 1. ve 2. Etap başvuruları ne zaman?



Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından Gaziantep Şehitkamil Beykent Mahallesi 1.ve 2. Etap Toplu Konut Uygulaması kapsamında üretilen 28 adet konut En az %40 Engelli Vatandaşlara satışa sunulacak.


Kura ile satılacak konutlara Gaziantep nüfusuna kayıtlı olanlar veya başvuru tarihi itibariyle bir yıldır Gaziantep ilinde ikamet edenler başvurabilecek.


TOKİ Şehitkamil Beykent Mahallesi 1. ve 2. Etap başvuruları!

TOKİ Şehitkamil Beykent Mahallesi 1. ve 2. Etap başvuruları Türkiye Halk Bankası A.Ş.’nin

Gaziantep Karataş şubesi tarafından 29 Mayıs – 07 Haziran 2017 tarihleri arasında kabul edilecek. 


Proje kapsamında satışa sunulmakta olan konut adedinden fazla başvuru olduğu takdirde, başvuruların tamamlanmasından sonra, başvuruda bulunanların, “Konut Alma Hakkı ve Konut Belirleme Kurası” 12 Haziran 2017 tarihinde çekilecektir. Konut sayısından daha az başvuru olduğu takdirde “Konut Alma Hakkı ve Belirleme Kurası” çekilmeyerek, başvuru sırası esas alınarak konut seçimleri yapılacak. 


Kura sonucunda asil ya da yedek hak sahibi olamayanlar başvuru bedellerini 15 Haziran 2017 tarihinden itibaren Türkiye Halk Bankası A.Ş. Gaziantep Karataş Şubesinden geri alabilecek.


Satış duyurusu için tıklayın



Geri Dön