29 / 03 / 2024

TOKİ Şehitkamil Beykent Mahallesi 1. ve 2. Etap kurası!

TOKİ Şehitkamil Beykent Mahallesi 1. ve 2. Etap kurası!

TOKİ'nin Gaziantep Şehitkamil Beykent Mahallesi 1. ve 2. Etap projesindeki 28 konut kura ile satılıyor. Peki, TOKİ Şehitkamil Beykent Mahallesi 1. ve 2. Etap kurası ne zaman?



TOKİ tarafından hayata geçirilen Gaziantep Şehitkamil Beykent Mahallesi 1. ve 2. Etap projesi kapsamında yer alan  28 adet konut En az %40 Engelli Vatandaşlara satışa sunulacak.


TOKİ Şehitkamil Beykent Mahallesi 1. ve 2. Etap projesindeki daireler için başvurular,  29 Mayıs – 07 Haziran 2017 tarihleri arasında kabul edilecek. Kura ile satılacak konutlara Gaziantep nüfusuna kayıtlı olanlar veya başvuru tarihi itibariyle bir yıldır Gaziantep ilinde ikamet edenler başvurabilecek. 


Proje kapsamında satışa sunulmakta olan konut adedinden fazla başvuru olduğu takdirde, başvuruların tamamlanmasından sonra, başvuruda bulunanların, “Konut Alma Hakkı ve Konut Belirleme Kurası” 12 Haziran 2017 tarihinde çekilecek.


Kura sonucunda asil ya da yedek hak sahibi olamayanlar başvuru bedellerini 15 Haziran 2017 tarihinden itibaren Türkiye Halk Bankası A.Ş. Gaziantep Karataş Şubesinden geri alabilecek.


Satış duyurusu için tıklayın


Geri Dön