10 / 05 / 2024

TOKİ Sivas Merkez Yenimahalle başvurusu sona erdi!

TOKİ Sivas Merkez Yenimahalle başvurusu sona erdi!

TOKİ'nin Sivas Merkez Yenimahalle Projesi kapsamında hayata geçirdiği 40 adet konut kuralı olarak satışa sunuldu.



Kura ile satılacak konutların başvuruları T. Halk Bankası A.Ş.’nin Sivas ilinde bulunan tüm şubeleri tarafından 19-30 Eylül 2016 tarihleri arasında kabul edildi.  TOKİ  Sivas Merkez Yenimahalle başvurusu sona erdi.


Konut satın almak için başvuruda bulunanların T.C. vatandaşı olması, 18 yaşını doldurmuş olması, kendileri, eşleri ve velayetleri altındaki çocukları üzerine T.C. sınırları dahilinde tapuda kayıtlı bağımsız konutlarının bulunmaması, bu kişilerin daha önce Toplu Konut İdaresinden konut satın

almamış ve kredi kullanmamış olmaları şartları aranacaktır. (Şehit Aileleri, Maluller ile Dul ve Yetimleri kategorisi hariç). Kişinin kendisi, eşi ve velayeti altındaki çocuklarından oluşan hane halkı adına, yalnızca bir adet başvuru yapılabilecek.


Sözleşme bedeli üzerinden yüzde 0,948 (binde dokuz virgül kırk sekiz) oranında damga vergisi, peşinat bedeli üzerinden yüzde 0,5 (binde beş) oranında banka komisyonu ve banka komisyonu üzerinden yüzde 5 (yüzde beş) oranında BSMV satış sırasında bankaca tahsil edilecek. 


Satış duyurusu için tıklayın



Geri Dön