20 / 04 / 2024

TOKİ Sivas Suşehri konutları teslim ediliyor!

TOKİ Sivas Suşehri konutları teslim ediliyor!

TOKİ Sivas Suşehri Projesi kapsamında yer alan konutlar teslim ediliyor



Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Sivas – Suşehri Toplu Konut uygulaması kapsamında 38 adet konut; ön şartsız, kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile Açık Satışa sunulacak. 

Sivas – Suşehri toplu konut projesi kapsamındaki konutların satış işlemleri T.C. Ziraat Bankası A.Ş aracılığıyla yürütülecek ve Temerküz Şube Suşehri Şubesi olacaktır. Açık Satış Yöntemiyle satışı gerçekleştirilecek konutların başvuruları, 01 Ocak – 30 Haziran 2010 tarihleri arasında anılan bankanın Şubeleri tarafından kabul edilecek.

TOKİ tarafından inşa ettirilen Sivas Suşehri Projesi kapsamında yer alan konutlar 14- 30 Haziran 2010 tarihleri arasında Projenin müşavir firması Tüstaş Sınai Tesisler A.Ş. tarafından Suşehri şantiyesinde gerçekleştirilecek.

Ebru DUMAN/Emlakkulisi.com

YASAL UYARI : Haber sitemiz 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na uygun olarak yayın yapmaktadır. Sitemizde yayınlanan haber ve fotoğraflar, ilgili sayfamıza link verilmek koşuluyla yayınlanabilir. Aksi durumlarda art niyetli kişi ve/veya kuruluşlar ile ilgili her türlü yasal haklarımız saklıdır.

 


Geri Dön