19 / 03 / 2024

TOKİ, Sivas'a 124 adet konut yaptıracak!

TOKİ, Sivas'a 124 adet konut yaptıracak!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Sivas-Koyulhisar'a konut, sosyal donatı, altyapı ve çevre düzenlemesi işlerini yaptırmak üzere ihale açtı



Sivas Koyulhisar'a 124 adet konut, cami, şadırvan, ticaret merkezi ile adaiçi, genel altyapı ve çevre düzenlenmesi inşaatları yaptırılacak.

Tünel kalıp sistemi ile yapılacak betonarme karkas 124 adet konut, konvansiyonel kalıp sistem ile yapılacak betonarme karkas 1'er adet cami, şadırvan, ticaret merkezi ile adaiçi altyapı, genel altyapı ve çevre düzenlemesinin ihalesi, 13 Ocak 2010 tarihinde saat 10.00'da "açık ihale usulü" ile yapılacak.

Yer tesliminden itibaren 600 günlük süreyi kapsayacak olan ihaleye sadece yerli firmalar katılabilecek.

Sivas Koyulhisar'daki konut, sosyal donatı, altyapı ve çevre düzenlemesi ihalelerine katılmak isteyenler şartnameyi her iş için ayrı bedel ödeyerek TOKİ'den satın alabilecekler.

Şartnameye göre hazırlanacak olan teklif mektupları, ihale günü ihale saatine kadar anahtar teslimi götürü bedel üzerinden komisyona verilecek.

Buna göre ihale sonucu, üzerine ihale yapılan istekliyle anahtar teslimi götürü bedel sözleşmesi imzalanacak.

İşin tamamı için teklif verilecek olan ihalelerde katılımcılar, teklif ettikleri bedelin yüzde 3 'ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat verecekler.
AA


Geri Dön