19 / 04 / 2024

TOKİ, Sivas'ta 124 konut yaptıracak!

TOKİ, Sivas'ta 124 konut yaptıracak!

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı, Sivas Koyulhisar'da 124 adet konut yaptıracak



Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Sivas-Koyulhisar'a konut, cami, şadırvan, ticaret merkezi ile adaiçi, genel altyapı ve çevre düzenlenmesi inşaatlarını yaptırmak üzere ihale açtı. Buna göre Koyulhisar'a tünel kalıp sistemi ile betonarme karkas 124 adet konut, konvansiyonel kalıp sistemi ile betonarme karkas 1'er adet cami, şadırvan, ticaret merkezi ile adaiçi altyapı, genel altyapı ve çevre düzenlemesi inşaatları yaptırılacak.

İhale, 15 Eylül 2009 tarihinde saat 10.00'da TOKİ'de "açık ihale usulü" ile yapılacak. Yer tesliminden itibaren 600 günlük süreyi kapsayacak olan işin ihalesini sadece yerli firmalar katılabilecek.

Söz konusu ihaleye katılmak isteyeneler şartnameyi bedeli mukabili TOKİ'den temin edebilecekler. Şartnameye göre hazırlanacak olan teklif mektupları, ihale günü, ihale saatine kadar TOKİ'ye anahtar teslimi götürü bedel üzerinden verilecek.

Buna göre ihale sonucu üzerine ihale yapılan istekliyle anahtar teslimi götürü bedel sözleşmesi imzalanacak. İşin tamamı için teklif verilecek olan ihalede katılımcılar, teklif ettikleri bedelin yüzde 3'ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat verecekler.
AA


Geri Dön