25 / 04 / 2024

TOKİ Soma Konutları sahiplerini buldu!

TOKİ Soma Konutları sahiplerini buldu!

Soma'da 104 konut sahiplerini buldu. Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) ile Turgutalp Belediyesi'nin işbirliği ile Turgutalp Altıntepe mevkiinde yapımı tamamlanan 104 konut için kura çekimi gerçekleştirildi.




Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) ile Turgutalp Belediyesi'nin işbirliği ile Turgutalp Altıntepe mevkiinde yapımı tamamlanan 104 konut için kura çekimi gerçekleştirildi. 


Turgutalp Belediye Düğün Salonu'nda noter ve  TOKİ  yetkililerinin huzurunda yapılan kura çekimine Soma Kaymakamı Mehmet Bahattin Atçı, Soma Belediye Başkanı Hasan Ergene, Turgutalp Belediye Başkanı Ali Tulup, AK Parti Manisa Milletvekili ve Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hüseyin Tanrıverdi. AK Parti II Başkanı Murat Baybatur, AK Parti İlçe Başkanları ve Kadın Kolları üyeleri katıldı. 


Programın açılış konuşmasını yapan Soma Belediye Başkanı Hasan Ergene, TOKİ konutlarının Somayı güzelleştiren çok yerinde bir yatırım olduğuna dikkat çekerek, "Bu yatırımların gerçekleşmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz. 104 konutluk TOKİ Somamızda bir başlangıç oldu. Projenin tamamlanması ile birlikte Soma'da yaşayan birçok kesimin dikkatini çekti. 


Şehrin hakim tepesinde her şeyi ile modern kullanışlı evler halinde yerini aldı. Şu anda 500 vatandaşımız da bu toplu konutlardan almak üzere sırada bekliyor." dedi. Soma Kaymakamı Mehmet Bahattin Atçı ise TOKİ konutlarının güzelliğine değinerek emeği geçen herkese teşekkür etti. 


Son An


Geri Dön