28 / 03 / 2024

TOKİ Sulukule açık artırma ihalesi 10 Şubat'ta!

TOKİ Sulukule açık artırma ihalesi 10 Şubat'ta!

TOKİ’nin mülkiyetinde bulunan İstanbul Sulukule’deki 23 sivil mimari örneği taşınmaz, 10 Şubat’ta gerçekleştirilecek açık artırma ile satışa sunulacak. Konut fiyatları ise 297 bin lira ile 1 milyon 759 bin lira arasında değişiyor.



Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından İstanbul Sulukule Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında inşa edilen konutların satışı devam ediyor. Bölgede bulunan ve sivil mimari örneği 23 taşınmaz 10 Şubat 2015’de açık artırma ile satışa sunulacak.


Taşınmazlar, açık artırmada yüzde 25 peşin 120 ay vade seçeneği ile vadeli olarak satılacak. Konut fiyatları ise 297 bin lira ile 1 milyon 759 bin lira arasında değişiyor.


Açık Artırmaya ilişkin bankacılık hizmetleri Türkiye Halk Bankası A.Ş. tarafından yürütülecek. Başvuru ve teminatlar bankanın Vatan Caddesi Şubesi aracılığı ile kabul edilecek. Ayrıca, açık artırma gününde de banka şubesinde başvuru kabul edilecek. Bununla birlikte, teklif alma sonrası Gayrimenkul Satış Sözleşmesi imzalatma işlemleri yine aynı şube aracılığı ile yürütülecek.


Satış işlemlerine yönelik tanıtım ve satış organizasyonu hizmetleri Turyap A.Ş. tarafından yerine getirilecek.


Açık artırma yeri ve saati: Şişli Plaza, Ofis Blokları E- Blok, Turyap Müzayede Salonu (Şişli/ İstanbul)


Saat: 14.00


Ayrıntılı bilgi ve fiyatlar için tıklayın


TOKİ Haber 


Geri Dön