29 / 03 / 2024

TOKİ Sulukule açık artırma ihalesi ne zaman?

TOKİ Sulukule açık artırma ihalesi ne zaman?

TOKİ İstanbul Fatih Sulukule Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında hayata geçirilen 23 adet müstakil konutun satışı açık arttırma usulü ile yapılacak. Peki TOKİ Sulukule açık artırma ihalesi ne zaman?



Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından Fatih Sulukule'de inşa edilen 23 adet müstakil konutun fiyatları 297 bin TL ile 1 milyon 759 bin TL arasında değişiyor.


Yüzde 25 peşin ödemelerde 120 ay vade yapılan projede yer alan konutların büyüklükleri 53 metrekare ile 306 metrekare arasında farklılık gösteriyor. 


TOKİ Sulukule açık artırma ihalesi ne zaman?

Satış işlemlerine yönelik tanıtım ve satış organizasyonu hizmetleri Turyap tarafından gerçekleştirilecek olan  TOKİ  Fatih Sulukule Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında 23 adet müstakil konut yarın saat 14:00'de Turyap Müzayede Salonu'nda açık artırma ile satılacak. 


Açık artırmaya ilişkin bankacılık hizmetleri Türkiye Halk Bankası A.Ş. tarafından yürütülecek ve başvuru ile teminatlar bankanın Vatan Caddesi Şubesi aracılığıyla kabul edilecek. Ayrıca, açık artırma gününde de banka şubesinde başvuru kabul edilecek. Teklif alma sonrası Gayrimenkul Satış Sözleşmesi imzalatma işlemleri ise yine aynı şube aracılığı ile yürütülecek.


Açık artırma yeri: Şişli Plaza, Ofis Blokları E- Blok, Turyap Müzayede Salonu (Şişli/ İstanbul)


TOKİ Sulukule fiyat listesi için tıklayın

TOKİ satış şartnamesi için tıklayın


Geri Dön