19 / 04 / 2024

TOKİ Sulukule açık artırma ihalesi nerede?

TOKİ Sulukule açık artırma ihalesi nerede?

TOKİ Fatih Sulukule'de Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında inşa edilen 23 adet konut yarın saat 14:00'de açık artırma ile satışa sunulacak. Peki TOKİ Sulukule açık artırma ihalesi nerede?



TOKİ Fatih Sulukule Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında yer alan konutların büyüklükleri 53 metrekareden başlıyor, 306 metrekareye kadar ulaşıyor. Projede yüzde 25 peşinatta, 120 ay taksit yapılıyor.


Satış işlemlerine yönelik tanıtım ve satış organizasyonu hizmetleri Turyap tarafından gerçekleştirilecek  TOKİ  Fatih Sulukule projesinde fiyatlar 297 bin TL ile 1 milyon 759 bin TL arasında değişiyor.


TOKİ Sulukule açık artırma ihalesi nerede?

TOKİ Fatih Sulukule'de kentsel dönüşüm projesi kapsamında inşa edilen 23 adet konutun açık artırma ihalesi yarın saat 14:00'de Turyap Müzayede Salonu'nda yapılacak.


Açık artırmaya ilişkin bankacılık hizmetleri Türkiye Halk Bankası A.Ş. tarafından yürütülecek ve başvuru ile teminatlar bankanın Vatan Caddesi Şubesi aracılığıyla kabul edilecek. Ayrıca, açık artırma gününde de banka şubesinde başvuru kabul edilecek. Teklif alma sonrası Gayrimenkul Satış Sözleşmesi imzalatma işlemleri ise yine aynı şube aracılığı ile yürütülecek.


Açık artırma yeri: Şişli Plaza, Ofis Blokları E- Blok, Turyap Müzayede Salonu (Şişli/ İstanbul)


TOKİ Sulukule fiyat listesi için tıklayın

TOKİ satış şartnamesi için tıklayın


Geri Dön