28 / 03 / 2024

TOKİ Timya Vadisi Konutları ne zaman tamamlancak?

TOKİ Timya Vadisi Konutları ne zaman tamamlancak?

TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan, Timya Vadisi Konutları'nda incelemelerde bulundu. Turan, "Nasip olursa bu projeyi bahar aylarında bitirmiş olup, konutlarımızı sahiplerine teslim etmiş olacağız " dedi.



Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Mehmet Ergün Turan, yapımı devam eden Timya Vadisi'nde incelemelerde bulundu. Turan, Rize Belediye Başkanı Reşat Kasap ve beraberindeki yetkililerle 759 konut, bir cami ve alışveriş merkezi yapılacak Yeniköy mahallesindeki alanı gezerek yetkililerden bilgi aldı. Projenin çok iyi bir noktaya getirildiğini ifade eden Turan, "Nasip olursa bu projeyi bahar aylarında bitirmiş olup, konutlarımızı sahiplerine teslim etmiş olacağız. Bugün burada numune olarak yapmış olduğumuz dairemizi belediye başkanımız ile birlikte gezdik ve yerinde incelemeler yaptık. Rize Belediyesi'yle koordine içerisindeyiz. İnşallah birkaç ay sonra kura çekimlerimizi gerçekleştirmiş olacağız. Ayrıca Rize'de diğer kentsel dönüşüm alanları için de belediye başkanımızla görüşme içerisindeyiz" diye konuştu. 


Başkan Kasap ise kentsel dönüşüm çalışmalarının hızlı bir şekilde devam ettiğini belirterek, "Bu çalışmanın ardından ııasipse diğer bölgelerimizde de benzer çalışmaları başlatma çabası içerisindeyiz. Her zaman ilimiz için en güzelini yapmaya gayret edeceğiz" dedi. 


Karadeniz'de İlk Haber


Geri Dön