25 / 04 / 2024

TOKİ Trabzon Tabakhane Yenicuma kura çekimi!

TOKİ Trabzon Tabakhane Yenicuma kura çekimi!

TOKİ'nin satışa çıkardığı 26 konutluk Trabzon Tabakhane Yenicuma projesindeki daireler kura ile satılacak. Peki, TOKİ Trabzon Tabakhane Yenicuma kura çekimi ne zaman?



Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından Trabzon Tabakhane Yenicuma Projesi kapsamında 26 adet konut kura yöntemiyle satışa sunulacak. 


Kura ile satılacak konutların başvuruları T. Halk Bankası A.Ş.’nin tüm şubeleri tarafından 15 MAYIS – 26 MAYIS 2017 tarihleri arasında kabul edilecek.


Söz konusu müracaatlar; 1) “Şehit Aileleri, Maluller ile Dul ve Yetimlerinin” (Emekli Sandığından Hak Sahibi Belgesi olan ve daha önce Şehit Ailelerine, Maluller ile Dul ve Yetimlerine açılan faizsiz konut kredisinden yararlanmamış olanlar) başvuruları, 2) En az %40 Engelli Vatandaşların

başvuruları, 3) Diğer Konut Alıcı Adayları başvuruları olmak üzere 3 ayrı kategoride kabul edilecek.


TOKİ Trabzon  Tabakhane Yenicuma kura çekimi!

TOKİ Trabzon  Tabakhane Yenicuma kura çekimi 5 Haziran 2017 tarihinde gerçekleşecek. Projedeki daireler 1+1 olarak tasarlandı. 


Peşinat bedeli üzerinden %0,5 (binde beş) oranında banka komisyonu ve banka komisyonu üzerinden %5 (yüzde beş) oranında BSMV satış sırasında bankaca tahsil edilecek. 


Satış duyurusu için tıklayın



Geri Dön