23 / 04 / 2024

TOKİ Trabzon Vakfıkebir 2. Etap'ta kuralar çekildi!

TOKİ Trabzon Vakfıkebir 2. Etap'ta kuralar çekildi!

TOKİ tarafından Trabzon'un Vakfıkebir ilçesinde inşa edilen 2. Etap konutlarının kurası çekildi. Kurası çekilen 184 konutun sahipleri belli oldu.



Trabzon Vakfıkebir Belediyesi ve  TOKİ  İdaresi Başkanlığınca ortaklaşa yürütülen projenin kurası  noter huzurunda gerçekleştirildi. Kura çekimine Vakfıkebir Belediye Başkanı Muhammet Balta, TOKİ temsilcisi Ali Haydar Kurt, Beşikdüzü Noter vekili Arife Özgür ve konut sahipleri katıldı. 


Belediye Başkanı Muhammet Balta şu açıklamalarda bulundu: "Biz göreve geldiğimizde burada ikamet eden vatandaşların yol sorunu olduğunu, yol sorunundan dolayı da konaklama sorunu yaşanıyordu. Şu an belediye olarak TOKİ ye çıkan bütün yollan beton döktük. Bu sorunda dolayısıyla ortadan kalktı ve ulaşım rahatlamış durumda. Bunun faydasını 2. etap 184 konuta çok ciddi talepler geldi, bu günde kısa zamanda inşaatı tamamlanarak kura çekimini yapıyoruz. Herkesin daireleri belli olacak. Herkesin bu dairelerinde aileleriyle beraber sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir şekilde yaşamanızı Cenab-ı Allah'tan niyaz ediyorum. Bu tür projelerin dar gelirli vatandaş gurubuna ait konut edinmesinde emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. TOKİ başkanımıza teşekkür ediyorum. Vakfıkebir'de yapılan konutlar hızlı bir şekilde tamamlandı. Çok güzel olan konutların hemen bitişiğinde de kaymakamlık konutu yapacağız. Bu bölge çok güzel olacak'' şeklinde konuştu. 



Karadeniz Gazetesi


Geri Dön