23 / 04 / 2024

TOKİ Vezirköprü'ye kentsel dönüşüm projesi yapacak!

TOKİ Vezirköprü'ye kentsel dönüşüm projesi yapacak!

Nalbantlı Mahallesine yapılması planlanarak ilk görüşmeleri yapılan ve olumsuz olarak sonuçlanan TOKİ evlerinin ikinci görüşmeleri Zabıta Amirliği Meclis Odasında yapıldı.



TOKİ toplantısına; Belediye Başkanı İbrahim Sadık EDİS, Belediye Başkan Yardımcısı Avukat Salih SEFACI, Rıdvan KESMEN, Nalbantlı Mahallesi Muhtarı Ali GERİZLİ ve Toplu Konut İdaresi Temsilcileri katıldı. 


İki hafta sürecek görüşmeler doğrultusunda en az %50'sinin olumlu sonuçlanma durumu olduğu takdirde projenin yapımına başlanacağını, görüşmelerin olumsuz sonuçlanması durumunda projenin askıya alınacağı ve yapılacak evlerin her birinin 75125m2 olacağı belirtildi. 


Toplantıda görüşmeleri ziyaret ederek konuşan Belediye Başkanı İbrahim Sadık EDİS; "25 Mayıs itibariyle  TOKİ  Kentsel Dönüşüm ve Gelişim projesi kapsamında Nalbantlı Mahallesinde yapılması planlanan Kentsel Dönüşüm Projesinin halkla görüşmeleri başlamış olup iki hafta boyunca devam edecektir. Projenin olumlu destek verilmesi halinde diğer şehirlerde olduğu gibi ilçemizde de halkımızın daha yüksek seviyede yaşam standartlarına kavuşturmak amacıyla projeyi gerçekleştirmek istiyoruz." Şeklinde konuştu. 


Vezirköprü Yaşam Gazetesi


Geri Dön