19 / 04 / 2024

TOKİ Yapracık Konutları'na yeni park inşa ediliyor!

 TOKİ Yapracık Konutları'na yeni park inşa ediliyor!

Etimesgut Belediyesi, binlerce kişinin yaşadığı TOKİ Yapracık Konutları'nda yeni park yapım çalışmalarına başladı. 10 dönümlük alan üzerinde iş makineleri ve belediye personeli hummalı bir çalışma içine girdi.




Etimesgut Belediyesi, Büyükşehir Yasasıyla birlikte Yenimahalle Belediyesinden ayrılarak kendisine bağlanan yeni mahallelerde hizmet atağına kalktı. Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel, seçimler öncesinde mahalle sakinleri ile geniş katılımlı toplantılarda bir araya gelerek istek, öneri ve şikayetleri dinlemiş, seçimlerin ardından mahallenin ihtiyaçları doğrultusunda yatırımlar yapılacağını açıklamıştı. 


Seçimlerin hemen ardından kolları sıvayan Etimesgut Belediyesi, binlerce kişinin yaşadığı  TOKİ  Yapracık Konutları'nda yeni park yapım çalışmalarına başladı. 10 dönümlük alan üzerinde iş makineleri ve belediye personeli hummalı bir çalışma içine girdi. Çalışmalar kapsamında yeni mahallelere içerisinde yürüme yolu, koşu yolu, oturma grupları, fitness setleri, yeşil alan düzenlemeleri, oyun ve spor alanlarının olduğu park yapılacak. Mahallelerin farklı noktalarında yeni parkların inşaatlarına başlanarak yıl sonuna kadar hizmete açılacak. Diğer yandan yeni mahallelerin ihtiyaçları doğrultusunda inşa edilecek hizmet alanlarının tespiti için ön çalışmalar da devam ediyor. 


MAHALLE SAKİNLERİ MAHALLELERİNDE BİRÇOK EKSİK OLDUĞUNU SÖYLEDİ 

Çalışmaları yakından takip eden mahalle sakinleri, Başkan Demirel'e teşekkür ettiler. Mahalle sakinleri mahallelerinde birçok eksik olduğunu ancak, Başkan Demirel'in hizmet ve yatırımlarıyla bunları kısa sürede gidereceğine olan inançlarını dile getirdiler. 



Haber Vaktim




Geri Dön